Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Eyl/160

KAPANA SIKIŞTIRILAN TÜRKİYE ANCAK ESAD’LA BİRLİKTE SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYARAK BU VARTAYI ATLATABİLİR–Süleyman PEKİN

  KAPANA SIKIŞTIRILAN TÜRKİYE ANCAK ESAD’LA BİRLİKTE SURİYE’NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYARAK BU VARTAYI ATLATABİLİR

İslâm ülkelerinin ve liderlerinin global dövücüsünün hınk deyicisi olmak ne menem bir şeydir? Arap Baharı(!)nın Amerikan itibarı olarak CIA’nın yeni istasyon çalışmaları olduğunu bile bile bu şehvet niye? Yoksa daha önce sövüp saymaktan dolayı aranıza nikâh düşme olayı mı var?

Şeytan kutusu neyi - nasıl haber veriyorsa ona inanın. 40 yıldır yatan Arap hakları düğmeye basılmadan kıyama kalkmışa sazan gibi atlayın. “Küçük Şeytan / Büyük Şeytan” eskiden ABD, İsrail’di şimdi  Kaddafi, Esad,

… … …

Kaddafi’yi sevmezdim ama onun linç edilişini İslâm Âleminin linç merasimi gibi izledim. Kalbim cız etti. Saygıdeğer Haçlı dostlarınız bir taşla beş kuş indirdi. O linç gösterisine katılan salyalı Müslümancıklar da, utanmadan ekrana getiren çifte maaşlılar da Kaddafi’yi mumla arayacaklar.

Ve bölünmüş Libya’dan her akşam katliam haberlerini duymaktan usanacaklar.

… … …

Kaddafi de Saddam gibi, Nâsır gibi Baas’çıydı yani Arapçı sosyalistti. E sırada kaldı Esad. Bunun için şimdiden başlasın fesat.

… … …

( 27 Ekim 2011 – İSLÂM ÂLEMİ’NİN LİNÇ MERASİMİ )

… … …

Fısıltı gazetesiyle dinî çevreler Suriye’nin işgaline hazırlanıyor. Neymiş, Alevîler Sünnîleri öldürüyormuş. Haberin doğruluğu bir yana Sünnîler Alevîleri öldürse durum değişecek miydi? Doğu Türkistan’daki Uygurlar Sünnî mi değil yoksa Çinliler Esad’dan daha mı ehven?

Türkiye Alevî - Sünnî - Şiî bütün Müslümanların hatta mazlum tüm insanlığın yanında ve yardımında olmalıdır her zaman. Esad yönetimini Müslüman saymayan İslâmî çevreler bumerangın kendilerine döneceğini bilmiyorlar mı? Yoksa Yeni Suriye’nin inşasında tıpkı Libya’daki gibi pastadan pay kapmak mı derdiniz?          

Bu pragmatik, bu çıkarcı, bu global gladyatörlerin şakşakçısı politikalar Türk devlet geleneğine yakışmıyor.

… … …

( 08 Eylül 2011 – STRATEJİK KÖRLÜK )

… … …

Suriye’nin iç barışına ve huzuruna muhtelif çap ve ebatta yaptığımız katkının bize yol-su- elektrik olarak döneceğini ummayın, ileride aleyhimize delil olarak kullanılacağını hesaplayın.

Çok değil 2-3 yıl sonra Suriye de bugün olan olayların nedenlerini balık kavanozu dünya hatırlamayacak bile.

… … …

( 22 Şubat 2012 – BU FİLM ŞAM ŞEKERİ STÜDYOLARINDA ÇEKİLMİŞTİR )

… … …

Başbakanımız Suriye’ye, Cumhurbaşkanımız da İran’a racon kesiyor. Hani dost ve kardeş ülke tabirlerimiz ne oldu; su mu aldı? Hani komşularla sıfır sorun politikamız; patladı mı?

Saddam’ı günahım kadar sevmem ama Türkiye’nin çıkarı Irak’ın toprak bütünlüğünü korumaktan geçiyorsa onu bile Emperyalizmin Şer Üçgeni’ne (ABD, İngiltere, İsrail) teslim etmem. Kaddafî kaçıktı -maçıktı da linç edilince Libya’da sular duruldu mu yoksa pimaşlardan kan mı akıyor?

… … …

( 16 Nisan 2012 – “HAZIR OL VAKTİNE SURİYE KRALI” )

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.