Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Ağu/160

Prof.Dr. Mehmet Bayrak başkanlığında seri ziyaretler

2

19 Ağutos 2016 Cuma / Prof.Dr. Mehmet Bayrak başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri hafta sonu seri ziyaretlerde bulundu.

Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Denetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Danışma Kurulu üyesi Sanayici Günay Gülcü ziyaretlerine; geçen hafta Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde zor ve başarılı bir operasyon geçiren Dernek Denetim Kurulu üyesi Ahmet Güngör’e geçmiş olsun ziyareti ile başladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan’ı makamında ziyaret eden heyet, Kocaeli Kandıralılar Derneği 10.dönem Başkanı Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz ile iş merkezinde buluştu. Oradan da Yeşilova’daki Solon Üzmez’e geçerek Türk Prelli Fabrikasından emekli olan İbrahim Üzmez’e misafir oldu.

Prof.Dr. Mehmet Bayrak yeni dönenem çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, ziyaret edilenlere 25 Mart 2014 – 30 Mart 2016 tarihleri arasındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği faaliyetlerinin yer aldığı 308 sayfadan ibaret “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –8” kitabı takdim edildi.

a1KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde geçen hafta zor ve başarılı bir operasyon geçiren Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu üyesi Ahmet Güngör

IMG_7342Başkan Prof.Dr. Mehmet Bayrak ve Günay Gülcü, Ahmet Güngör’e geçmiş olsun ziyaretinde

IMG_7362Ahsen Okyar, Ahmet Güngör, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

IMG_7408Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Prof.Dr. Yusuf Bayraktutan’a “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –8” kitabını takdim ederken.

IMG_7412Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Prof.Dr. Yusuf Bayraktutan, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

IMG_7416Sanayici Günay Gülcü Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz’e “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –8” kitabını takdim ederken.

IMG_7419Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Günay Gülcü

IMG_7475Prelli emeklisi Yeşilova’daki Salon Üzmez’in sahibi Hüseyin Üzmez Ocak başında

IMG_7423Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Kandıralı İbrahim Üzmez’e “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –8” kitabını takdim ederken.

IMG_7425Günay Gülcü, İbrahim Üzmez, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

IMG_7472Ahsen Okyar, İbrahim Üzmez, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.