Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Ağu/161

Ender Şenol’a teşekkür plaketi

IMG_7510  Mali Müşavirlere 25 yıl başkanlık yapan, ilimizde birçok sivil toplum örgütünde başkan ve yöneticilik yapan, mesleğinde 50 yıl dolduktan sonra emekliye ayrılan kentimizin tanınmış isimlerinden Ender Şenol için meslektaşları gece tertip etti.

Mali Müşavirler tarafından KYÖD’da düzenlenen gecede konuşan bir önceki dönem Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı ve halen KYÖD Başkanlığını yürüten Mehmet Toker, “Ender Şenol’un mesleğe yaptığı çok büyük hizmetlerden bahsederek, isminin camiada hiçbir zaman unutulmayacağını” söyledi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Ender Şenol’un fotoğrafının büyük bakır tabağa işlenmiş haline getirilen plaketini sunan İsmail Birtürk, Ender Şenol’un duayen kişiliğinden bahsederek, yıllar boyu kendisi ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu, kendisinden hemen her konuda çok şeyler öğrendiğini ifade edip teşekkür ederek plaketini sundu.

DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM

Ender Şenol’da konuşmasında meslektaşlarına böyle bir gece tertip ettikleri için teşekkür ederek, kendilerine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin de meslektaşlarından çok şeyler öğrendiğini, yaşadığı müddetçe ve ihtiyaç duyulduğunda her zaman bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya hazır olduğunu ifade etti. Daha sonrasında da meslektaşlarından söz alanlar Ender Şenol ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra, yemeğe geçilerek sohbet edildi.

IMG_7478Mali Müşavirlere 25 yıl başkanlık yapan, ilimizde birçok sivil toplum örgütünde başkan ve yöneticilik yapan, mesleğinde 50 yıl dolduktan sonra emekliye ayrılan Ender Şenol

IMG_7479Atilla Güngör, İsmail Birtürk, Ender Şenol, İsmet İşeri

IMG_7485KYÖD Başkanı Mehmet Toker konuşurken

IMG_7486İsmail Birtürk duygularını aktarırken

IMG_7493Ender Şenol başkanımıza plaket takdimi

IMG_7503Ender Şenol ağabey plaketi ile..

IMG_7506Ender Şenol Başkanımız değerlendirmelerini aktarırken

IMG_7515Mehmet Emek, Orhan Bozkurt, Sami Zobuoğlu, Ahsen Okyar, Ender Şenol, Mehmet Balimre, Mehmet Toker, Tülin Kececi Güngör, Atilla Güngör

IMG_7514Ender Şenol Başkan ve KYÖD terasındaki toplantıya katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Sayın Başkanımıza emekleri için sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
    Altı yıl Kocaeli iş hayatında bulunduğun sırada, kendisiyle tanışmak, bilgilerinden ve geniş dünya görüşünden yararlanma fırsatı yakaladım. Kendisiyle aynı mesleği icra ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Sadece Kocaeli’ de değil, tüm Türkiye’ de mesleğimize kattığı değerlerin ne kadar büyük olduğunu biliyor ve gösterilen bu saygıyı katbekat hak ettiğini düşünüyorum.


Leave a comment

Geri izleme yok.