Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Ağu/160

Prof.Dr.Mehmet Bayrak Bağırganlı Taflan Koyunda..

31 Temmuz 2016 Pazar / Prof.Dr. Mehmet Bayrak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Bağırganlı Köyü Taflan Koyunda ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Kandıralılar Derneği 12. Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ve Danışma Meclisi üyesi, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Kandıra Bağırganlı Köyü Taflan Koyunda önce Sanayici Günay Gülcü’yü yazlığında ziyaret etti.

Taflan Koyu Güzelleştirme Derneği Başkanı Seyit Ali Aktaş ile de biraraya gelen gurup Karadenizin en güzel koyunda denize girme imkanı bulurken, günü  akşam serinliğinde Sezgin Öztürk Kaptanın mekanında sohbet ve çay keyfi ile tamamladı.

Sohbette; 1980’li yılların başında Taflan Koyunda ilk yazlıkları yapan İsviçre’den emekli Hamza Yenen ile Almanya’dan emekli Mevlüt Merttürk ve Kaptan Sezgin Öztürk te hazır bulundu.

Bağırganlı Taflan Koyu sahili

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Günay Gülcü ve misafirleri; Ahsen Okyar, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Ali Kahraman, Günay Gülcü

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Ahsen Okyar, Ali Kahraman, Kandıra Bağırganlı Taflan Koyunda

4Bağırganlı Taflan Koyu Dernek Başkanı Seyit Ali Aktaş’ı ziyaret.. Ali Kahraman, Günay Gülcü, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Bağırganlı Taflan Koyu Dernek Başkanı Seyit Ali Aktaş, Ahsen Okyar, Mevlüt Merttürk

13903234_10154346958124618_3492867558548831586_nSezgin Öztürk Kaptanın mekanında akşam serinliğinde sohbet ve çay keyfi.. Günay Gülcü, Ali Kahraman, Sezgin Öztürk, Ahsen Okyar, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Taflan Koyunun sembol şahsiyetleri Mevlüt Merttürk ve Hamza Yenen..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.