Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Şub/110

Kandıralılar, Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu ziyaret etti.

04 şubat 2011 dr nevzat dr şefik 047

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Dr. Tahsin Özbek Hastanesinde çalışmaya başlayan Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliği sonrası emekli olan Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Dr. Tahsin Özbek Hastanesinde çalışmaya başladı. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları; Dt. Turan Sarı, Erdal Baykara, Günay Gülcü ve Erdoğan Görgün, Muhasip Üye Orhan Can, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Recep Yıldız, Salim Yaşar ile Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nu ziyaret ederek yeni işinde başarılar diledi.

Ziyaret Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Turan Sarı ve Erdal Baykara’nın birlikte Derneğin 17. Yıl Hatıra Tabağını Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’na takdim etmeleri ile sona erdi.

04 şubat 2011 dr nevzat dr şefik 045

Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Orhan Can, Recep Yıldız, Turan Sarı, Nazmi Balaban, Erdal Baykara, Erdoğan Görgün ve Salim Yaşar, Dr. Şefik Postalcıoğlu ile birlikte Dr. Tahsin Özbek Hastanesi girişinde

04 şubat 2011 dr nevzat dr şefik 047

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Turan Sarı ve Erdal Baykara birlikte Derneğin 17. Yıl Hatıra Tabağını Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’na takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.