Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Haz/160

Bazı il ve ilçelerimizden gelen haberler – B T M H

BİRLİKTE-TÜRK-MİLLETİYİZ-HAREKETİ-1

Değerli arkadaşlar,

Son zamanlarda, bazı il ve ilçelerimizden şöyle haberler geliyor.

1. Şehirde şalvarlı, sakallı, acayip değişik kıyafetli insanlar görülmeye başlanmış; bunların çoğu da o şehrin insanlarıymış,

2. Şehir dışından gelen malum kişiler tarafından, Milli Mücadelenin, Lozan Antlaşmasının, Türkiye Cumhuriyetinin ve Atatürk’ün aleyhine sistematik olarak konferanslar veriliyormuş. Bunlara ilgili belediyeler tarafından yüklü ücretler ödeniyormuş.

3. 6,7 yaşından başlayarak çocuklar toplanıp “medrese” adı altındaki yerlerde eğitim veriliyormuş. “Size şeyhiniz ne derse ona inanacaksınız, şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır. Ananız babanız bile olsa, size aksine bir söz söylenirse inanmayacaksınız” deniliyormuş.

4. Aynı şekilde kadınlar da mahallelerde eğitiliyormuş.  Eğitimi tamamlananlar, eğitici oluyorlarmış.

5. Şehir panolarında ve meydanlarında açılan stantlarda, cemaat ünlülerinin benzer posterleri, sloganları ve bazı sözlerinin yazılı olduğu tanıtımlar yapılıyormuş.

Beş, altı il ve ilçeden birbirine benzer böylesine tuhaf haberler gelince merak ettik. Acaba bu durum ne kadar gerçek ve yaygın; genel duruma göre ne ifade ediyor diye.

Bu hususta sizin bulunduğunuz il veya ilçede gördükleriniz yahut da eş dosttan başka şehirler için duyduklarınız var mı? Varsa, yukarıdaki duyumlara ne kadar uyuyor? Bütün bunlar kendiliğinden veya bir proje kapsamında mı oluyor?

Ülkemizin içinde bulunduğu vaziyetin doğrusunu bulmak için yardımlarınıza ihtiyacımız vardır.

Şimdiden teşekkürler. Selam, sevgi ve saygılar. 5 Haziran 2016

BTMH -Birlikte Türk Milletiyiz Hareketi

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.