Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25May/160

Kerim Korkmaz; İyi bir ürününüz varsa, o sınır tanımıyor.

IMG_3353

24 Mayıs 2015 Salı / Korkmaz Mutfak Eşyaları AŞ Yönetim Kurulu üyesi Kerim Korkmaz Kocaeli Kandıralılar Derneğinde konferans verdi.

İlimizin aktif dernekleri arasında yer alan Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin konferansı Otel Asya’da gerçekleşti.

11 Ocak 1994 tarihinde İzmit’te faaliyete geçen Kocaeli Kandıralılar Derneği 12.Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak’ın ev sahipliğindeki konferansa Kandıralılar yoğun ilgi gösterdi.

Korkmaz’ın kurucuları Kandıralı Rahmi ve Hakkı Korkmaz 45 yıl önce züccaciye üretimine Mercan’da 50 metrekarelik bir atölyede başlamış. Korkmaz ailesinin ikinci kuşak temsilcisi Kerim Korkmaz; “Amcam ve babamın yanı sıra, biz ve üçüncü kuşak şirkette birlikte çalışıyoruz. En büyük avantajımız ürünlerimizin neredeyse tamamını kendimiz üreten bir firmayız. Sadece Kandıra’daki fabrikamızda 230 personel çalışmakta. Kandıra dışında da önemli yatırımlarımız var. Üretiminin yüzde 30’unu  85 ülkeye ihraç ediyoruz. İyi bir ürününüz varsa, o sınır tanımıyor. Honduras’a tava satıyor Ürdün’de 1. markayız. Türkiye’de 30’un üzerinde Korkmaz Shop var. Blender grubu ile motorlu ürünlere girmiş olduk. Şimdi hamur karıştırma makineleri üretimi ile ilgili çalışma yapıyoruz. Hedefimizde teker teker ithalatı yapılan ürün gruplarını Türkiye’de üretiyor olmak var.” dedi.

Korkmaz Ailesi

Toplantıda Korkmaz Mutfak Eşyaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz, Başkan Yardımcısı Rahmi Korkmaz, Yönetim Kurulu üyesi Faruk Korkmaz ve İdari İşler Müdürü Gökalp Çobanoğlu’da hazır bulundu.

Büyük ilgi

Ahsen Okyar’ın sunup yönettiği toplantıya; Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, e. Albay Ali Kocatürk, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, son Kuruçeşme Belediye Başkanı-Harita Mühendisi Ali Kahraman, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Ak Çelik Fabrikası Genl Müdürü İlhan Ak, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Av. Fatih Polat, Federal Mogul Emeklileri Platformu Başkanı Ahmet Güngör, Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar, Burak Gıda Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Av. Abdurrahman Kaymak, Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mesut Belhan ile çok sayıda nezih bir davetli topluluğu katıldı.

Teşekkür Plaketi

Başarılı bir sunuş sonrasında soruları da cevaplayan Kerim Korkmaz’a plaketini Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, son Kuruçeşme Başkanı Ali Kahraman, e. Derince Garnizon Komutanı Albay Ali Kocatürk ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın birlikte takdim etti.

50 evlilik yaş pastası

Toplantı öncesinde 24 Mayıs 1966 tarihinde Seka Lokalinde evlenen Fikriye – Günay Gülcü çifti 50. yıl anısına yaptırılan pastayı kesti.

Derneğin Kurucu üyesi ve 4.dönem Başkanı(2000-2002 ) Sanayici İşadamı Günay Gülcü ve eşine Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Başkan olarak görev yapan Turan Sarı(2.dönem 1996-1998),  Av. Hüseyin Acurman(5.dönem 2002-2004), Erdal Baykara(6.dönem 2004-2006), Dr. İsmail Çapçı(7.dönem 2006-2008), Recep Yıldız(8.dönem 2008-2010), Harun Reşit Kocagöz(10.dönem 2012-2014), Erdoğan Görgün(11.dönem 2014-2016) ile 12.dönem Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak tarafından hediyeleri takdim edildi.

1Korkmaz Mutfak Eşyaları AŞ Yönetim Kurulu üyesi Kerim Korkmaz bilgi verirken

2Tolga Havuç, Erdoğan Görgün, Ayhan Okyar, Nursel Okyar, Ahsen Okyar

3Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Oktay Taşolar, Dr. İsmail Çapçı ve toplantıya katılanlar

4Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucu üye ve 2000-2002 dönemi Başkanı Günay Gülcü, eşi Fikriye Gülcü’ye 50.evlilik yıldönmü anısına hediyesini takdim ederken

5Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Av. Hüseyin Acurman, Erdoğan Görgün, Erdal Baykara, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Harun Reşit Kocagöz, Recep Yıldız, Dr. İsmail Çapçı ve Turan Sarı, Gülcü ailesine 50.evlilikk yıldönümü hediyesi takdim ederken

6Yunus Özen, Günay Gülcü, Turan Sarı, Recep Yıldız, İslam Kaçıra ve toplantıya katılanlar

7Av. Hüseyin Acurman ve toplantıya katılanlar

8Ahsen Okyar, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, E. Derice Garnizon Komutanı Albay Ali Kocatürk, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, konuşması sonunda Kerim Korkmaz’a plaketini takdim ederken

9Korkmaz Mutfak Eşyalerı A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kerim Korkmaz ve toplantıya katılanlar

10Korkmaz Mutfak AŞ Yöneticileri Faruk Korkmaz, Hakkı Korkmaz, Rahmi Korkmaz ve Kerim Korkmaz, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Harun Reşit Kocagöz, Ahsen Okyar ve Dr. İsmail Çapçı ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.