Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24May/160

Akça Koca Platformu Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’ı ağırladı

5  Akça Koca Kültür Platformu Kitap Fuarında kitaplarını imzaladıktan sonra hocaların hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş ile biraraya geldi.

Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, Sedir Kanat Restoran’da birlikte yenen yemek sonrasında ülkemizde ve dünyada son elli yılda yaşananlarla ilgili tespit ve değerlendirmelerini aktardı. Sorulan çok sayıda suali cevapladı.

Büyük ilgi

Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Harita Mühendisi Ali Kahraman, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Dr. Halil İbrahim Kahraman, Derince e. Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, Dr. Fatma E. Taşolar, e. İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı, Kimyager Ayşegül Karakadılar, Körfez Karadeniz platformu Başkan'ı Mustafa Akın, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Uzmanı Dr. Oktay Taşolar, İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar, Sağlıkçı Ayşe Çapçı, KOÜ Arkeoloji Bölümü öğrencisi Orhan Kaya, Fatih Okudan ve Ümmühani Özen katıldı.

Prof.Dr. Yalçıntaş’a plaket

Sohbeti sonrasında çok sayıda soruyu cevaplayan ve kitaplarını imzalayan Hocaların hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’a, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu ve eşi Emine Uzunhasanoğlu birlikte plaketini takdim etti.

1İnşaat Yüksek Mühendisi Coşkun Karakadılar ile Kimyager Ayşegül Karakadılar imzalattığı kitap sonrasında Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş ile birlikte

2Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, Ümmühani Özen

3Emine Turan, Emine Uzunhasanoğlu, Musa Ordu, Fatih Okudan, Mustafa Akın, Dr. İsmail Çapçı, Dr. Oktay Taşolar

4Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu ve eşi Emine Uzunhasanoğlu birlikte Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’a plaketini takdim ederken

5Akça Koca Kültür Platformu üyeleri Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş ile birlikte

6Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, KOÜ Arkeoloji Bölümü öğrencisi Orhan Kaya

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.