Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

17May/160

En Anlamlı Hediyeyi Aldım – Selçuk ÇELEBİ

en-anlamli-hediyeyi-aldim_073

En Anlamlı Hediyeyi Aldım - Selçuk ÇELEBİ

Kocaeli Haber Dünyası Haber Merkezimizi ziyaret ederek şahsıma 25 Mart 2014 / 30 Mart 2016 tarihleri arasında Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Faaliyetlerini konu alan 300 sayfalık bastırdıkları kitabı hediye ettiler.

en-anlamli-hediyeyi-aldim_07314 Mayıs 2016 Saat: 11:34

Kocaeli’de STK’ları sıralamasında her zaman kafamdaki ilk üç dernekten biridir Kocaeli Kandıralılar Derneği toplantılarına katıldığım zaman hiçbir zaman yabancılık çekmemişimdir.

Çok sevdiğim ve değer verdiğim Mali Müşavir Ahsen Okyar, Kandıra ismi telafuz edildiği zaman ilk akla gelen isimlerin başında gelir. Kocaeli Haber Dünyası Haber Merkezimizi ziyaret ederek şahsıma 25 Mart 2014 /30 Mart 2016 tarihleri arasında Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Faaliyetlerini konu alan 300 sayfalık bastırdıkları kitabı hediye ettiler. Tam 1000 adet ve 300 Sayfalık kuşe kağıda basılan bu kitapın elde edilen reklam gelirlerinden 1000 TL Kocaelispor'a bağış yapılacak ayrıcada Kocaeli Kandıralılar Derneği İnternet sayfasının bakım ve masrafları için harcanacak.

Bu kitabın 19 sayfasında şahsımın Kocaeli’nin Enleri başlıklı yazımda  Kandıra’nın güzel insanlarını gündemime almışım ve köşe yazısı yazarak Kocaeli Haber Dünyası Haber sitemizde yayınlamışım. Çok iyi yapmışım çok içtenlikle söylüyorum az yazmışım bana sürpriz yaparak Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 300 sayfalık kitabında köşe yayımıda yayınlamışlar.

Emeği geçen Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Gönül Ajans sahibi Metin Gönül beye çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda almış olduğum en anlamlı hediyenin arşivimde yerini aldığını söyleyebilirim.

http://www.kocaelihaberdunyasi.com/haber/en-anlamli-hediyeyi-aldim-h26305.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.