Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Şub/110

Huzeyfe Gökbudak’a Plaket

huzeyfe gökbudk

Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yılız ve Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen tarafından, 01 Kasım 2006 tarihinde faaliyete geçen www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr internet sitesinde yazıları yayınlanan Huzeyfe Gökbudak’a teşekkür plaketi ve Ocağın hediyesi takdim edildi.

Huzeyfe Gökbudak kimdir?

13 Nisan 1986 doğdu. 4.sınıfa kadar Ordu/Gölköy Atatürk İlköğretim Okulunda okudu. Eğitim imkanlarının biraz kısıtlı olması gerekçesiyle ve aynı zamanda memur bir ailenin çocuğu olmasından dolayı Babasının tayini ile 5.sınıfta İzmit’e geldi ve 28 Haziran İlköğretim Okulundan mezun oldu. Lise eğitimini Atılım Lisesinde tamamladı.

Haliç Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 09/2008-04/2009 Tarihleri arasında İngilitere’de (KİNGS SCHOOL OF ENGLİSH) yabancı dil eğitimi aldı. Alikahya Eski Belediye Başkanı Sabri Gökbudak’ın oğludur. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü Dananım ve İletişim Ağları Servisinde Bilgisayar Mühendisi olarak çalışmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

huzeyfe gökbudk

Recep Yıldız ve Yunus Özen birlikte Huzeyfe Gökbudak’a plaket takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.