İzmit Gündoğdulu Meral Akşener, İzmir Gündoğdu Meydanından Seslendi
7 Mayıs 2016 Cumartesi / Kardeşlerim Hasan Uzunhasanoğlu, İsmail Çapçı ve Yunus Özen ile birlikte bazı temaslarda bulunmak ve sonrasında da Dr. Meral Akşener’in katılacağı miting için İzmir’e gittik. Tanıdıklarımız ile de karşılaştığımız İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği miting sonrası İzmit’e döndük.
Meral Akşener, MHP eski İzmir İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu’nun anonsuyla Gündoğdu Meydanı’nda ’Başbakan Meral’ sloganlarıyla çıktı. Akşener, bu sloganlara karşılık “Her gittiğim yerde ’Başbakan Meral’ dediniz. Bir Başbakan’a maloldunuz. dedi.
Akşener, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevden ayrılacağı Ak Parti Kongresi’ne de dikkat çekti. Allah’ın sopası olmadığını belirten Akşener, “Asıl darbe AKP’ye ve Başbakan’a Saray tarafından yapıldı. Ama kimsenin gıkı çıkmıyor. Bir başbakan, tarafsız olması gereken, tarafsızlık yemini etmiş bir Cumhurbaşkanı tarafından ’Ben partinin lideriyim. Seni gönderiyorum’ diyerek o Başbakan bir kenara kondu. Yeni başbakan aranıyor. Sarayın sesi olan bir milletvekili ’profili düşük dikkati çekmeyen başbakan’ arandığını söyledi. Bu Türk demokrasisi için ayıptır. Bu ülkenin her değerini, kurumunu yamuk hale getirdiğinizin göstergesidir. Oy veren seçmene yazıktır. Bu millete yazıktır. Hepimizin gözlerin önünde bir saray darbesi oldu. AKP 22 Mayıs’ta Kongre yapacak. 548 imzayı biz topladık. Kongreyi AKP yapıyor” diye konuştu.
Hasan Uuznhasanoğlu, Ahsen Okyar İzmir Kordon Boyunda
Hasan Uzunhasanoğlu, Adnan Özdere, Ahsen Okyar İzmir Gündoğdu Meydanında
Ziraat Mühendisi ve Eğitimçi Selim Tez, Ahsen Okyar
Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar
Prof.Dr. Ahmet Gökçen, Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar
Yunus Özen, Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu
Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Yunus Özen
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.