Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Eyl/110

Türker; Türkiye gizli, üstü örtülü kriz yaşıyor

Kopyası 5 Kocaeli SMMMO Meclis Toplantısına DSP Genel Başkanı, YMM Dr. Masum Türker; “Türkiye gizli, üstü örtülü mali kriz yaşıyor.” Dedi.

KSMMMO Meclis Başkanı  Mehmet Balimre’nin konuşması ile başlayan Meclis toplantısında genel değerlendirmesini yapan Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol; yeni dönem çalışmalarında meslektaşlarıma başarılar dilerim dedi. Mümtaz Atmaca Oda Denetim Komisyonu, Cengiz Tosun, Disiplin Komisyonu, İsmail Birtürk Tesmer Birimi, Ali Odabaş Yönetim Kurulu çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Osman Yaşar Bayram Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu aylık sunumunu gerçekleştirdi.

YYM Masum Türker kürsüde

TÜRMOB önceki dönem Genel Başkanı, Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, DSP Genel Başkanı YMM, Dr. Masum Türker “Meslekte Çağdaş Gelişmeler Denetim ve Paydaşlara Raporlama” başlıklı konuşmasında; “Dolar kuru Çin’de ihracatı artırmayı istedikleri için düşecek, ülkemizde ise bir miktar daha yükselecektir. ABD, Çin ve Rusya’da yapılacak Başkanlık seçimleri önemli olup dikkatle takip edilmelidir. Danışmanlığınızı yaptığınız işletmeler yeni borçlanmalardan kaçınırken, tahsili zorlaşan alacaklarının büyümesini de önleyecek tedbirleri de almalıdır. Meslektaşlarımız yeni dönemde; Kamu yararı nedir? Kalite Güvence sistemi, Kamu güveni ve Türk Ceza Hukukundaki yeri konularında kapsamlı bilgilerin sahibi olmalıdır. Geleceğimizi başkalarının kararına bırakmamalıyız. Muhasebeciler her güçlüğü yener.”dedi. YMM Masum Türker, Muhasebe mesleğinin geleceği ile ilgili bir saatten fazla süren ve ilgi ile dinlenen konuşması sonunda gelen soruları cevapladı.

Oda Başkanları ve DSP Yöneticileri

Kocaeli SMMMO Meclis toplantısına; Sakarya SMMM Oda Başkanı Selahattin Çakırsoy, Yalova Oda Başkanı İslam Doğan, Başkan Yardımcısı Bülent Keğaz, DSP Kocaeli İl Başkanı Av. Selman Gürpınar, İl Yöneticisi Yakup Kalmuk ve Oda Meclis üyeleri katıldı.

Teşekkür plaketi

Türkiye Ekonomisi nereye gidiyor? Mesleğimizin geleceği nasıl olacak? Denetim ve Paydaşlara raporlama konusunda geniş bilgi veren YMM Masum Türker’e Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Aile Fotoğrafı

Kocaeli SMMMO Meclis toplantısı, geçen dönem TÜRMOB Genel Başkanı, YMM, Dr. Masum Türker ile birlikte fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

1KSMMMO Meclis Başkanlık Divanı Cafer Tayyar Demirdaş, Mehmet Balimre, Ahsen Okyar ve Engin Eroğlu

2 Eylül ayı toplantınsa katılan Meclis üyeleri

3 TÜRMOB önceki dönem Genel Başkanı, Uluslararası Muhasebeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, DSP Genel Başkanı, YMM Dr. Masum Türker kürsüde

4 Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Şenol, YMM Dr. Masum Türker’e Teşekkür plaketini takdim ederken

5 Mustafa Taşpınar, Ender Şenol, Ahsen Okyar, Dr. Masum Türker, Mehmet Balimre Cafer Tayyar Demirdaş, Engin Eroğlu

6 KSMMMO Meclis üyeleri YMM Masum Türker ile Eğitim, Kültür ve Hizmet Binasının sahnesinde

7 DSP İl Yöneticisi Yakup Kalmuk, Kocaeli SMMMO Başkanı Ender Şenol, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Yalova KSMMMO Başkanı İslam Doğan, Kocaeli KSMMMO Başkan Vekili Ali Odabaş ve DSP Kocaeli İl Başkanı Av. Selman Gürpınar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.