Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Şub/110

Has Parti Kocaeli Kandıralılar Derneğinde

6

Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Erol Pekcan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete Teşkilat Başkanı Şaban Tek, Tanıtma Başkanı Ayhan Geçel, Halkla İlişkiler Başkanı Hayrettin Ünlü, Üyelerle İlişkiler Başkanı Ömür Kemer, Kadın ve Aile Politikaları Başkanı Sami Çakar, Ar-Ge Başkanı A. Murat Akın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Alkan, Murat Kaymaz, Ömer Günister, Ergün Kös, Ali Altıyaprak ve Necati Özdemir de katıldı.

Has Parti yöneticilerine hoş geldiniz diyen Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Yeni bir parti, yeni bir başlangıç ve yeni bir ümit demektir. Hemşehrilerimizi de Partinizin 2İl Yöneticisi olarak görmek bizleri mutlu etmiştir. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin ziyaretinde konuşan Has Parti İl Başkanı Erol Pekcan, ülkenin ancak üreten, dertlenen insanlarla refaha erebileceğini söyledi. Dernekçiliğin toplum hayatında önemine vurgu yapan Pekcan, göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli adımız gibi halkın arasında, sivil toplum kuruluşlarının yanında olmaya çalışıyoruz. İnsanların içleri dolu, sıkıntıları var onları dinlemek gerek. Halkın acısında, sevincinde sürekli yanında olmaya çalışıyoruz.

Pekcan, Türkiye'de en önemli sorunlardan biri gelir dağılımının adaletsizliği ve tezgâhın dağılmış olmasıdır. İkincisi ise, işsizlik ve borçlanmadır. Türkiye'de özel sektör ve kamu kesimi borçlanmıştır. Türkiye yüksek faizle borçlanıyor ve gelen para spekülatif yatırıma gidiyor üretime ve reel sektöre gitmiyor. Bu kalkınmanın önündeki en önemli etkenlerin başında geliyor. Ekonominin sosyal yönü ihmal ediliyor. İnsanımız borçlandırılmıştır. Sadece insanlarımız değil, özel sektör ve kamu kesimi de borçlandırılmıştır." ifadelerini kullandı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları; Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Recep Yıldız, Salim Yaşar ve Dr. İsmail Çapcı’nın hazır bulunduğu toplantı Başkan Erdoğan Alkan’ın Has Parti İl Başkanı Erol Pekcan’a ziyaret anısına Derneğin 17. yıl Hatıra tabağını takdim etmesi ile sona erdi.

1

Hayrettin Ünlü, Erdoğan Alkan, Av. Erol Pekcan, Erdal Baykara ve Erkan Alkan

2

Ahsen Okyar ve Has Parti yöneticileri

3

Has Parti İl Yöneticileri

4

Salim Yaşar, Av. Nayim Ulaş, Recep Yıldız, Günay Gülcü ve Has Parti Yöneticileri

5

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Erdoğan Alkan, Has Parti İl Başkanı Erol Pekcan’a ziyaret anısına Derneğin 17. yıl Hatıra tabağını takdim ederken

6

Av. Erol Pekcan ve Has Parti İl Kurulu üyeleri, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.