Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Nis/160

Prizren Başkonsolosluğu ziyareti -17

IMG_0625

18 Nisan 2016 Pazartesi / T.C. Prizren Başkonsolosu Selen Evcit, başkonsolosluğun Şubat ayından itibaren faaliyet gösterdiğine işaret ederken başkonsolosluğun resmi açılışının anlamlı bir günde olmasını istediklerinden ötürü açılış tarihini 23 Nisan olarak uygun gördüklerini belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ve Kosova Türkleri Milli Bayramı’nda Başkonsolosluk binasında bayrağı çekilmesiyle başkonsolosluk resmen açılmış olacak.

Kosova’da ilk başkonsolosluk açıldığı ve ilk başkonsolos olduğu için memnuniyetini ifade eden T.C. Prizren Başkonsolosu Selen Evcit, burada Türkiye vatandaşların ölüm, doğum, oturum, kimlik belgesi, pasaport gibi belgeleri alabileceklerini söyledi.

Kosovalıların da şimdiye kadar T.C. Priştine Büyükelçiliği bünyesindeki başkonsolosluğunda tasdik ve diğer belgeleri aldığı gibi bundan böyle Prizren’de alabileceğini söyleyen Evcit, Prizren Başkonsolosluğu’nun Prizren yanı sıra, Mamuşa, Rahovça, Dragaş, Suvareka’yı da kapsayacağını belirtti.

FB’in efsane Başkanı Ali Şen Başkanlığındaki gurupla birlikte yaptığımız ziyarette konuşan Selen Evcit, T.C. Prizren Başkonsolosluğu tarafından yapılacak faaliyetler hakkında teferruatlı bilgi de verdi.

IMG_0629             Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Ahsen Okyar Prizren Başkonsolosluğunda

IMG_0625IMG_0615           Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Prizren Başkonsolosu Selen Evcit, Ahsen Okyar

IMG_0627IMG_0616      Gazeteci-Yazar Rahmi Turan ve Ahsen Okyar Başkonsolosluk balkonunda

IMG_0623IMG_0618

YHY Kosova Genel Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu, İşadamı Nihat Özdemir, Priştina Başkonsolosu Selan Evcit, FB’nin Efsane başkanı Ali Şen, İzmir ve Bursa emekli Emniyet Müdürü Lütfü Tomuş, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Kemal Ulusu

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.