Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Nis/160

Gençlerle Başbaşa’da 6. Konuşmacı Merve Uzun

LOGO-2014

Gençlerle Başbaşa’da 6. Konuşmacı Merve Uzun

Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Başbaşa Programına Merve Uzun ile devam ediyor.

Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 3. sınıf öğrencisi Merve Uzun, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programının altıncı konuşmacısı olacak ve “Sendikacılığın Doğuşu ve Sendikacılık Tarihi, Dünya’da ve Türkiye’de Sendikacılık” konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli  Emex Otel’deki toplantı 28 Nisan 2016 Perşembe günü akşamı 20:00’de başlayacak saat 21:30’da sona erecek. Merve Uzun’un soruları da cevaplayacağı toplantıda çay ikramı yapılacak.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu toplantıya platform üyelerini ve konuya ilgi duyanları bekliyor.

Merve UzunMerve Uzun kimdir?

15 Eylül 1995 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. İlköğretimi Büyükderbent İlköğretim Okulunda, liseyi İzmit Atılım Anadolu Lisesinde okudu.

Ayla – Halil İbrahim Uzun çiftinin ilk göz ağrısı. İlköğretim 8. Sınıf öğrencisi Sefa’nın ablası. 2013-2014 eğitim öğretim yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde başladığı eğitimine bugün 3. Sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.

Ayrıca 2. Üniversite olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünde 2. Sınıf öğrencisi. İlk iş deneyimine 24.12.2015 tarihinde Zara(Akasya) da satış danışmanı olarak başladı ve halen devam etmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.