Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Nis/160

GÜNE BİR NOT ve BİR DUA….. / Av. Tevfik KARABULUT

tevfik karabulut  av

GÜNE BİR NOT VE BİR DUA..... /  Av. Tevfik KARABULUT

GÜNÜN NOTU: TV leri izliyorum. Bir yanda her gün kahrolarak dinlediğimiz şehit ve gazi haberleri, sönen ocaklar yükselen ağıtlar, bir yanda da siyasilerin birbirlerine karşı sokaktaki sıradan insanların dahi konuşmaması gereken üslupla söyledikleri sözler.

Beyler ne olur yapmayın yeter artık bari şu şehitlerin gazilerin, sönen ocakların hatırına bu üslubu bırakın.

Veya daha değişik ifade edeyim isterseniz.

Beyler biz sizin birbirinize ettiğiniz hakaretleri dinlemek zorunda değiliz.

GÜNÜN DUASI: Misafirimiz geldi altın klozetli (halk tabiriyle söyleyeyim) helalar gündeme oturdu. Sahi bu arada babasının 25. ci oğlu olduğunu da öğrendik. İsraf haram diyen bir din ve altın klozetli hela.

Cennette asgari her gün 75 Huri'den bahseden, her erkeğe 100 erkek gücü verileceğini müjdeleyen hoca müsveddeleri, yakmayan kefen, okunmuş çorap pazarlayanlar, cennet garantisi verenler, ahırlarını meleklere temizletenler vs. vs.

Ve bir yanda da Allah'tan başkasın kulluğu yasaklayan, aklı ve bilimi insanlığın mutlak yol göstericisi olarak gören, barışı, adaleti ve hakkı önceleyen cahilden ve cahillikten uzak dur diyen bir din.

VE BANA KALAN DUA ŞU: ALLAHIM BEN BU MÜSLÜMANLARDAN SANA VE SENİN GERÇEK DİNİNE SIĞINIYORUM. SEN BENİ ONLARDAN KORU UZAK TUT YA RABBİ. AMİN....

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.