Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Nis/160

Prof.Dr. Mehmet Bayrak’ın ilk ziyareti Kandıra’ya

IMG_4228

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak ve Yönetim Kurulu geçen hafta yapılan seçimlerden sonra ilk ziyaretlerini Kandıra’da gerçekleştirdi.

Kandıra’da ilk ziyaret Polis Teşkilatı’nın 171. yılı dolayısıyla Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü yapıldı.

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğüne kutlama

Kandıra Emniyet Müdürlüğünde Kemal Aydınoğlu ile bir araya gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak “Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yılını kutluyorum. Rahat uyumamızı ve güven içinde bir hayat sürmemizi temin eden teşkilat mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyorum. Çatışmalarda yaralananlara şifalar diliyorum. Şehit olan kardeşlerimizi de rahmet ve minnet ile anıyoruz.”  dedi. 11. dönem Başkanı Erdoğan Görgün ile 12.dönem Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Kemal Aydınoğlu’na birlikte bir buket çiçek takdim ettiler.

Kenan Evin’e geçmiş olsun

Geçtiğimiz günlerde genel sağlık kontrolü için Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvuran, yapılan tahliller ve tetkikler sonucu bir damarı tıkalı olduğu belirlenen doktorların kararıyla hemen anjiyo yapılan ve kalbine stent takılan 1984-1994 dönemi Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’i işyerinde ziyaret eden Kandıralılar Derneği yöneticileri geçmiş olsun dileklerini sundu ve bir buket çiçek takdim etti.

Başkan Erdoğan Görgün’e teşekkür

2014-2016 dönemi 11.başkan olarak Kocaeli Kandıralılar Derneğine hizmet veren Erdoğan Görgün Kandıra’daki işyerinde ziyaret edildi. Prof. Bayrak, Erdoğan Görgün’e geçmiş başarılı hizmetleri için teşekkürlerini sundu.

Orhan Can’a hayırlı olsun

Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Can’ın yeni açtığı işyerinde ziyaret eden Dernek yönetcileri hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Volkan Bulgurcu’ya kolay gelsin

Çarşı Mahallesi Türkocağı Caddesi üzerinde faaliyet gösterecek Çeyiz Evi’ni Kandıralıların hizmetine açmaya hazırlanan Kocaeli Kandıralılar Derneği Danışma Kurulu üyesi Volkan Bulgurcu’yu işyerinde ziyaret eden Prof.Dr. Bayrak hazırlıklarda kolaylık ve bol kazançlar diledi.

Kandıra Heyeti

Dernek Başkanı Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Başkan seçilmesine müteakip ilk ziyaretini Kandıra’ya yaparken, Av. Abdurrahman Kaymak, Derince Belediyesi Meclis üyesi ve Emekli Kurmay Albay Ali Kocatürk, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, İşadamı Erdoğan Görgün, SAÜ Öğretim üyesi Prof.Dr. Akın Akıncı, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Petkim Emeklisi Rafet Sarı, Spor yönetcisi Tolga Havuç, Federal Mogul Emeklileri Platformu Başkanı Ahmet Güngör, İtfaiyeci Salih Horos ve Sanayici Günay Gülcü de ziyarette hazır bulundu.

IMG_4201Erdoğan Görgün, Kemal Aydınoğlu, Prof.Dr. Memet Bayrak

IMG_4196Salim Yaşar, Harun Reşit Kocagöz, Tolga Havuç, Av. Abdurrahman Kaymak, Ahmet Güngör

IMG_4205Kemal Aydınoğlu, Prof.Dr. Mehmet Bayrak başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği heyetini ile birlikte

IMG_4228Prof.Dr. Akın Akıncı, 1984-1994 dönemi Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin, Prof.Dr. Mehmet Bayrak

IMG_423711.dönem (2014-2016) Başkanı Erdoğan Görgün ve İzmit Kafilesi; Av. Abdurrahman Kaymak, Salim Yaşar, Ali Kocatürk, Günay Gülcü, Rafet Sarı, Ahsen Okyar, Prof.Dr. Mehmet Bayrak, Erdoğan Görgün, Harun Reşit Kocagöz, Tolga Havuç, Ahmet Güngör, Salih Horos

IMG_4267Av. Abdurrahman Kaymak, İşadamı Volkan Bulgurcu, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz

IMG_4242Kandıra Belediye Meclis üyesi Orhan Can’ın yeni açtığı işyerinin önünde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.