Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Nis/160

Yavuz Ağıralioğlu, Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlattı..

12801220_10154014658197432_5449577355204983798_n

26 Mart 2016 Cumartesi / Türk Ocakları’nın ocakbaşı sohbetlerine katılanlar, Nizam-ı Alem Ocakları eski Genel Başkanı ve Türkiye İnisiyatif Merkezi Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun ağzından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu dinledi.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşı olan Nizam-ı Alem Ocakları eski Genel Başkanı ve Türkiye İnisiyatif Merkezi Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Muhsin Başkanımızın vefatının 7. Senesine geldik. Konuşacaklarımız onda bulduklarımız, bulamadıklarımız vedevletin birliği adınadır. Mücadele adamını anarken onun hatırasına hürmet etmiş olmuyoruz. Onu anarken kendi kulluk davamızı anmış oluyoruz.

Muhsin Başkan 1980 öncesi dönemde milletin istikbaline pusu kurulduğunda en cesur haliyle karşı durmuştur. Onunla mücadele etmiş olanlar bilirler. Ocak içinde bir milattır.  Muhsin Yazıcıoğlu öncesi ve sonrası olarak bilinir. Vefatında ‘Bir numaralı Ülkü Ocaklı’ diye anıldı. Bütün disiplini hayat kitabından okuyarak ve ödeyerek, hayatını iyi tamamlamış bir adamdır. Ülkü Ocakları gibi gücü kudreti anlaşılmaz bir yerden Muhsin Yazıcıoğlu gibi biri nasıl çıktı diye tereddütlerimiz oldu. Fırtınalı yıllarda millete öncülük etmiştir. Muhsin Başkan siyasete adım atarken, sözümü Allah’a emanet edeceğim diyen biriydi. Bu onun kabulüydü. Bu sözle siyasete atılan birinin ödediği bedel ağırdır. Bütün millet er kişinin cenazesine el kaldırdı. Allah onu Anadolu Kıtası büyüklüğünde bir musalla taşına koydu. Hakikat üzerine siyaset etmekle ömür geçirmiş biriydi. İkbal adına bir şey bulamadı” ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, memlekette yaşanan sıkıntıların sebebinin kendilerinde olduğunu dile getirirken “Bu memlekette yaşanan ne kadar berbat iş varsa suç bizimdir. Ülke ve ülkü adına örgütlenmeler siyasi politikayı eline geçiremedi. Biz bunun bedelini ödüyoruz. Ülkücünün ölmüşü makbuldür. Yaşarsan hain olma ihtimalin vardır. Biz kendi içimizde ölenlerimizi halkımızda yaşatamıyoruz. Biz millet olarak en son 100 yıl önce Çanakkale’de birlikte olabildik. Yüzüne sen başbakan olamazsın ama cenazen kalabalık olur dediğim bir insandı. Siyasi talihsiz bir adamdı. Ama iktidarda kim bulunursa bulunsun, ne kadar yanlış yapılırsa yapılsın bu toprakların altı üstünü terbiye etmeye yeter. Bu topraklar rollerinize sizi mecbur eder. Muhsin Başkan’ın kabrinde her çeşit insan ziyarette bulunuyor. Taşımış olduğu ahlakı siyaset diline alamadı. Sözleri umudun değil korkunun sözü. Bu zor günlerde kendisine aşık olunacak bir Türk lazım bize. Bu vatana bin yıllık hizmet etmiş insanlara layık değiliz. Nitekim son zamanlarda berbat edilen her şeyin bedelini biz ödeyeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

IMG_3584Nizam-ı Alem Ocakları eski Genel Başkanı ve Türkiye İnisiyatif Merkezi Başkanı Yavuz Ağıralioğlu

IMG_3584Yavuz Ağıralioğlu, Yücel Alpay Demir

12801220_10154014658197432_5449577355204983798_nToplantıya katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.