Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Şub/160

Taraklı’da vefat eden Rahime Aydın yengemiz hanımefendi için taziye ziyareti

10-gunluk-yasam-mucadelesini-kaybetti (1)   23 Şubat 2016 Salı / Taraklı ilçesinde 14 Şubat Pazar günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Rahime Aydın hayatını kaybetti.

Taraklı ilçesinde bir dönem belediye başkanlığı yapan aynı zamanda Taraklı Süt Ürünlerinin sahibi Halil Aydın'ın 54 yaşındaki eşi Rahime Aydın 10 gün önce evinde aniden rahatsızlandı. Ambulansla önce Geyve Devlet hastanesine kaldırılan Aydın, daha sonra Sakarya’da özel bir hastaneye sevk edildi.

Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Rahime Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün sabah saatlerinde yaşamını yitiren Rahime Aydın 3 çocuk annesi idi.

Aydın’ın cenazesi Yunuspaşa camiinde İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedildi..

Merhume’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Arkadaşlarımızla 8 Haziran 2014 Pazar günü Göynük dönüşü Tarklı’ya yaklaştığımızda Taraklı Süt Ürünleri Fabrikasına uğradık. Kurucusu  Halil Aydın’dan bilgi aldık. Taraklı’ya Belediye Başkanı olarak da önemli hizmetler vermiş olan Halil Aydın beyin keyfli sohbetini dinlemiştik.

Geçtiğimiz akşamda Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. İsmail Çapçı, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Makine Mühendisi Çetin Mut, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Harita Mühendisi Ali Kahraman, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ile birlikte Taraklı’ya giderek taziye ziyaretinde bulunduk. Yakın arkadaşımız Necati Pilavcı’nın da akrabası olan Aydın Ailesine başsağlığı ve sabır diledik.

IMG_1420Tarklı Meydanında; Çetin Mut, Harun Reşit Kocagöz, Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. İsmail Çapçı, Ali Kahraman

IMG_1428Harun Reşit Kocagöz, Dr. İsmail Çapçı, Çetin Mut, Halil Aydın, Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Ali Kahraman, Necati Pilavcı, Dr. Oktay Taşolar

IMG_1430Harun Reşit Kocagöz, Halil Aydın, Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Ali Kahraman, Necati Pilavcı, Dr. Oktay Taşolar

IMG_1432Harun Reşit Kocagöz, Dr. İsmail Çapçı, Çetin Mut, Halil Aydın, Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Ali Kahraman

IMG_1424Gündüz Cenaze Merasimine katılan Mustafa Toka tarihi Asırlık Çınarın önünde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.