Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Eyl/111

Adapazarı Akçelik Fabrikasında…

11

İzmit ve Kandıra’dan gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği üyeleri, Alaybey Köyünden çocuk yaşta ayrılan İhsan Ak’ın bugünler taşıdğı ortalama 150 kişinin çalıştığı Cumhuriyet Mah. Eskişehir Yolu Üzeri No: 2 Aşağı Kirazca Nehirkent Sakarya adresindeki Akçelik Limited Şirketini ziyaret etti.

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği üyeleri Akçelik Fabrikasının Kandıralı Genel Müdürü İlhan Ak tarafından karşılandı. Akçelik Fabrikası ve imalatı konusunda bilgi veren Genel Müdür İlhan Ak, konuklarını öğle yemeğinde ağırladı.

İzmit’ten katılanlar 

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Başkan Yardımcısı Sigortacı Erdal Baykara, Yönetim Kurulu üyesi Yurt İşletmecisi Levent Yağız, Denetim Kurulu Başkanı SMMM Ahsen Okyar, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Bekirderespor Kulubü Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör ve Vedat Baykara katıldı.     

Kandıralı Gençler

Sıkca biraraya gelerek, yaptıkları temasları ile kendilerinden söz ettiren Kandıralı gençler; Ramazan Dağtekin, Serkan Bebek, Yavuz Bektaş, Berk Akçay, Sertaç Tugay, Çetin Taşkın ve Recep Türkdoğdu’da Akçelik Fabrikası ziyaretine katıldı.

Av. İlyas Taşçı’da oradaydı

Gençlik döneminde Kandıra Kışla Köyünden Adapazarı’na göç edip mesleki çalışmalarını sürdüren 69 yaşındaki Av. İlyas Taşçı’da Akçelik Firmasının ziyaret eden Kandıralı hemşehrilerini yalnız bırakmadı.                                                                                                    

1 Erdoğan Alkan, Av. İlyas Taşcı, Ahsen Okyar ve Erdal Baykara

2 Ahmet Güngör, İlhan Ak, Ramazan Dağtekin, Vedat Baykara ve Cihat Kaymas

3 Serkan Bebek, Çetin Taşkın, Levent Yağız, Yavuz Bektaş, Sertaç Tugay ve Recep Türkdoğdu

4 Erdal Baykara, Ahmet Güngör ve İlhan Ak

6 Serkan Bebek, Çetin Taşkın, Levent Yağız

7 Yavuz Bektaş, Sertaç Tugay ve Recep Türkdoğdu

8 İlhan Ak, Ramazan Dağtekin, Vedat Baykara ve Cihat Kaymas

9 Vedat Baykara, Ramazan Dağtekin ve Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan birlikte Akçelik Genel Müdürü İlhan Ak’a Derneğin hatıra tabağını takdim ederken

10 Vedat Baykara, Ramazan Dağtekin, İlhan Ak ve Erdoğan Alkan

 11 Akçelik Genel Müdürü İlhan Ak ve misafirleri

5 Akçelik Genel Müdürü İlhan Ak

AKÇELİK EŞYA İMALAT

Yönetici: İLHAN AK 

1979 yılında büro malzemeleri imalatı ile Adapazarı Modern Sanayi Sitesinde faaliyete başlayan AK ÇELİK EŞYA İMALAT SANAYİİ 1990 yılına kadar Adapazarı'nda çelik eşya ve büro malzemeleri piyasasında hizmet vermiştir.

1996 yılına kadar TÜVASAŞ'ın Raylı Taşıtlar konusunda yedek parça üretimine başlamıştır.
1996 yılında Orhangazi Cd. No.40 Adapazarı adresinde Akçelik Eşya İmalat Taahhüt Tic.San.Ltd.Şti. olarak faaliyetine devam etmiştir.

2004 yılı haziran ayında 1000 metrekare kapalı alan 800 metrekare açık alanda kendi tesisini kurarak raylı taşıtlara yedek parça üretimi konusunda ihtisaslaşmış olup TCDD kuruluşları ve vagon onarımı ve yedek parça üretimi yapan firmalara hizmet etmeye devam etmiştir.
Firmamız yassı mamul (Çelik sac, paslanmaz ve alüminyum v.s.), boru profil, kesim, bölüm, kaynak, pres, işleri ve plazma kesim işleri konusunda müşteri isteklerini ve müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörde lider konuma gelmek araştırma geliştirme ve makine yatırımlarına hız vererek kaliteyi muhafaza ederek hem iç piyasanın ihtiyacını karşılamayı hem de ihracat yapmayı hedeflemekte ve bu yöndeki çalışmalarına hız vermektedir.

Adres: Cumhuriyet Mah. Eskişehir Yolu Üzeri No: 2
Aşağı Kirazca Nehirkent / SAKARYA

e-posta: bilgi@akcelikesya.com.tr

Web Adresi: www.akcelikesya.com.tr

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Takip ettiğim konulardan teşekkürler


Leave a comment

Geri izleme yok.