Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Oca/160

Kandıralılar Derneği 23. şeref yaşını kutlayacak

c7c656f2-6bb0-49bc-8b61-7ec8c76872a1  11 Ocak 1994 tarihinde İzmit’te kurulan Kocaeli Kandıralılar Derneği 20 Ocak 2016 Çarşamba günü akşamı Saat:19:00’da Otel Asya’da 23. şeref yaşını kutlayacak.

Kutlamaya Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar Amir Ateş, eski İzmit Belediye Başkanı ve Milletvekili Erol Köse ile Klarnet üstadı Türkan Kandıralı ve saz arkadaşları da katılacak. Yaptığı iş ve görevlerde Kandıralıların iftihar kaynağı olan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve işadamı Niyazi Yelkencioğlu’na  plaket takdim edilecek.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Kandıralılar Derneği üyelerini ve Kandıra ile Kandıralıları sevenleri ailece Otel Asya’daki kutlamaya bekliyor.

İrtibat için Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Baykara 0532 225 30 05

yelkencioglu-mandayi-kandiranin-simgesi-haline-getirecegiz

Niyazi YELKENCİOĞLU KİMDİR?
1955 Kandıra doğumlu olan Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaray Lisesi’nden 1975 yılında mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde öğrenim gördü. Çavuşoğlu-Kozanoğlu Gıda Tarım Grup Koordinatörlüğünde Mali Analist, Enka Pazarlama İhracat İthalat A.Ş.'de Departman Müdürü, Ereks İhracat, İthalat ve Tic. A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Yelkencioğlu Sigorta’da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlerde bulunan Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğini de sürdürmektedir. Kandıra Mandacılık şirketi ortağı ve Kocaeli İli Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanıdır.

abdullah-kokturkun-aci-kaybi

Abdullah KÖKTÜRK KİMDİR?

1955 Güvercinlik köyü doğumlu. İlkokulu Ambarcı köyünde, Ortaokulu İzmit Mimar Sinan Lisesi’nde, Liseyi İzmit Endüstri meslek lisesinde tamamladı.

1979 Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Tarih bölümü mezunu. İzmit Namık Kemal Lisesi’nde öğretmen ve idareci olarak çalıştı.

Uzun yıllar Milli Eğitim Müdürlüğünün değişik kademelerinde idarecilik yaptı. Son olarak 1994’te Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden yatay geçişle Derince Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başladı ve ilk belediyeciliği yakından tanıma fırsatı buldu.

2002 yılında Çevre ve Orman Bakanlığı’nda Eğitim, Kültür ve Yayın Daire Başkanlığı görevine başladı. 2004 yılında Bekirpaşa Belediyesi Başkanlığına seçilen Abdullah Köktürk, evli ve dört çocuk babası.

Halen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.