Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Oca/160

Sizin gibi aydının yediden yetmişini! – Ozan Arif

12509157_1117219744979126_5556262591520567829_n

AYDINLARMIŞ(!)
Ermeni meselesinde ortadalar...
Pkk meselesinde ortadalar...
Rum meselesinde ortadalar...
Hülasa her türlü bölücülükte,
Türk düşmanlığının her çeşitinde ortadalar…
Ama;
Türkiye’ye veya Türk’e saldırılırken yoklar…
Milletimize, Devletimize göz dikilirken yoklar…
Bayrağımıza hakaret edilirken yoklar…
Sıra sıra Şehit tabutları gelirken yoklar…
Şimdi de tutmuş Askeri, polisi, Devleti suçluyorlar…
Allah belanızı versin be...
Ben sövmekten bıktım, bunlar sövülmekten bıkmadı!
Bunlara yeni bir şey demeye gerek görmüyorum,
Eskisiyle idare edin efendim...
Çünkü hep aynı şerefsizler!

Ozan Arif
13 Ocak 2016

Şiir için tıklayın:
www.ozan-arif.org/index.php/siirler/item/2598

YEDİDEN YETMİŞİNİ - Ozan Arif

Sahte aydın gömleği giyenler kulak versin,                                                                    "Özür" denen şu haltı yiyenler kulak versin,                                                                           "Hepimiz Ermeniyiz" diyenler kulak versin,

Rüzgara karşı yaptı, alayınız çişini,                                                                                 Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Bana bakın Türk'e diş bileyen özürlüler,                                                             Ermenilerden özür dileyen özürlüler,                                                                                Size aydın diyorlar dalayan özürlüler!

Köpek bile göstermez sahibine dişini,                                                                              Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Kiminiz profesör, kiminiz yazarsınız,                                                                               Türk ekmeği yersiniz, yedikçe azarsınız,                                                                        Arkasından her türlü kuyuyu kazarsınız,

Yeter artık bırakın bu milletin peşini,                                                                              Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Bu özürden gayeniz çıbanı uçlandırmak,                                                                          Güya Türk'ün ağzıyla Türkleri suçlandırmak.                                                               Ermeni'ye koz verip tezini güçlendirmek,

Kaç dolara kestiniz bu özürün fişini,                                                                                 Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Her biriniz Nobel‘lik bir "Orhan Pamuk"sunuz,                                                                Esasını sorarsan ondan da yamuksunuz,                                                                              Türk'ün canı yanarken gözünüz yumuksunuz,

Kör olur görmezsiniz, Ermeni tedhişini,                                                                            Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Bin dokuzyüz onbeş'ten dem vurmayın hiç bana!                                                                  Vurursanız buyurun, söyleyin Erivan'a,                                                                         Açalım arşivleri her şey çıksın meydana,

Kim soykırımı ettiyse, edeni etmişini,                                                                               Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Bin dokuzyüz onbeş'te köyleri basan kimdi?                                                                     Yaşlı ve kadınları iplere asan kimdi?                                                                          Kundakta bebeklerin başını kesen kimdi?

Konuşalım tarihin gelmişi ­gitmişini,                                                                                  Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Dünyanın her yerinde puşt pusular kuruldu!                                                                      Büyükelçi, konsolos, ateşeler vuruldu,                                                                                 Ne bir özür dilendi, ne hal­hatır soruldu,

Ermeni yapmadı mı, terörün müthişini?                                                                                Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Soruyorum "Taşnak" ne? Ne iş yapar "Asala"?                                                               Asala dedim miydi başlarsınız masala,                                                                           Bakın beyler bu işler sizi aşan mesele,

Haddinizi aşmayın, herkes yapsın işini,                                                                                Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

"Plan" dedim kızdınız, işte siz plansınız,                                                                       Yıllardır koynumuzda beslenen yılansınız,                                                                           Tehcirde gidenlerden geriye kalansınız!

O yüzden anlıyorum karnınızın şişini,                                                                              Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Meşhur atasözüdür, "Domuz gönü post olmaz!"                                                      Ermeni'den dost olur, ama sizden dost olmaz,                                                                   Bir ülkede ihanet bu kadar serbest olmaz.

Ozan Arif bulmak zor Türkiye'nin eşini,                                                                            Sizin gibi aydının yediden yetmişini!

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.