Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Oca/160

Hemşehrim Alpaslan Seymen’e Hindi için teşekkür ederim.

IMG_0650IMG_0651

31 Aralık 2015 Perşembe / Muhasebe Ofisimizde yılsonu işlemleri ile ilgili çalışmalarımızı sürdürürken bulunduğumuz apartmanın giriş zili çaldı. Bir dakika geçmeden asansör kapısı kapanmasına müteakip, bizim Ofise elinde ağırca ve irice bir paketle bir misafir içeriye girdi. Hemşehrim Alpaslan Seymen kardeşimin de selamını söyleyerek paketi bıraktı ve büromuzdan ayrıldı.

Akşam vakitlice eve geçtim. Eşim hanımefendi paketi açtığında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi büyük ve nefis bir hindi dolması ile karşılaştık.

Hemen ailenin en şirini 3 aylık Mete Küçük’ün anne, baba ve Efe abisi ve ortanca kayınbiraderim Hasan Baykara’nın evi arandı. Ailece akşama ziyafete davet yapıldı.

Ekip tamamlanınca akşam yemeği için masaya geçtik. Sofrada kalabalık gurubumuza ve gayret etmemize rağmen nefis Hindi Dolmasını bitiremedik.

Kandıra’da yetiştirilen en önemli yılbaşı yemeklerinden biri olan hindi dolmasını gönderen cömert insan, Kocaeli’nin kendi ve çevresi ile barışık en renkli şahsiyeti Alpaslan Seymen kardeşime ailece teşekkürlerimizi sunuyoruz.

IMG_0661IMG_0658       Ahsen Okyar, Cem Küçük, A. Efe Küçük, Berkalp Talha Baykara

IMG_0664IMG_0666   Kestaneli hindi dolması

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.