Milli Düşünce Merkezi İstanbul Şubesi açıldı -2
26 Aralık 2015 Cumartesi / Milli Düşünce Merkezi’nin İstanbul şubesi, Kadıköy Belediyesi’nin Moda’daki Barış Manço Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konferansla açıldı.
Milli Düşünce Merkezi İstanbul Şubesi Kurucu Başkanı Prof.Dr. Yümni Sezen’in yönettiği konferansta eski Bakanlar; Sadi Somuncuoğlu ve Sadettin Tantan konuştu.
Somuncuoğlu; Başımıza bizi bölmek isteyenler geçmiş durumdadır.”
Milli Düşünce Merkezi Genel Başkanı Sadi Somuncuoğlu, “Ülkemizi, milletimizi, devletimizi tanıyamıyoruz. Devletin yapısı ile oynayarak işe başladılar. Devleti elinde tutan temel kuvvetlerin, dengesi ile oynandı. Türk milleti parçalara ayrılmaya çalışılıyor; devlet gibi milletin yapısı da bozulmaya uğraşılıyor. Dünyada ilk kez bizim başımıza gelen bir istisnai durum var. Başımıza bizi bölmek isteyenler geçmiş durumdadır.” dedi.
Tantan; Küresel bir saldırı altındayız.
Yurt Partisi Genel Başkanı Tantan ise şunları söyledi: “Küresel bir saldırı altındayız. Biz Türk Milletiyiz, bir ve beraber olmalıyız. Bir ve beraber olduğumuzda bize güçleri yetmez. Türk Milleti doğru bilgilerle bilgilendirilmelidir.”
Yüksek bir ilgi ve heyecanla takip edilen panele ünlü bilim ve fikir adamları katıldı.
Sadi Samuncuoğlu, Prof.Dr. Yümni Sezen, Sadettin Tantan
Ahsen Okyar, Aynur Saydam ve toplantıya katılanlar
Dr. İsmail Çapçı ve toplantıya katılan Akça Koca Kültür Platformu üyeleri
Ahsen Okyar, Av. Mürsel Aslan, Sürgündeki Doğu Türkistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Hızırbeg Gayretullah
Ahsen Okyar, Sadettin Tantan, Hasan Uzunhasanoğlu, Prof.Dr. Yümni Sezen, Sadi Somuncuoğlu
Akça Koca Kültür Platformu üyeleri Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi girişinde
Akça Koca Kültür Paltformu İzmit Kafilesi
Ahsen Okyar, Av. Mürsel Aslan, Prof. Dr. Yavuz Sezen
Ahsen Okyar, Yurt Partisi Genel Başkanı Tantan
İstanbul Aydınlar Oacağı Genel Sekreteri Mimar Süleyman Uluocak, Ahsen Okyar
Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu
Ahsen Okyar, Aynur Saydam, Av. Mürsel Aslan, Hasan Uzunhasanoğlu
Hasan Uzunhasanoğlu, Naci Memiş, Ahsen Okyar
Leave a comment
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.