Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Ara/150

Başarılı Kandıralılara plaket

Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Aralık ayı toplantıs Otel Asya’da yapıldı.

Açılışta konuşan Başkan Erdoğan Görgün; “Tunceli Jandarma Harekat Tabur Komutanı iken şehit olan Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, Güler Kaçıra yengemiz, Dünya Güzeli İbrahim Aydoğdu ve Prelli emeklisi Ziya Baran ağabeyler başta olmak üzere ebediyete uğurlanan Kandıralı hemşehrilerimize rahmet diliyorum. Toplantılarımızı şereflendirenlere de teşekkür ederek, faydalı ve uzun ömür diliyorum.” dedi.

Yeni üyeler

Kocaeli Kandıralılar Derneğine yeni üye olan İzmit SGK İşveren Servisinde imza yetkilisi Cihan Ömer Önen’in rozetini Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Bayrak, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu’nun rozetini de Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz taktı.

Necati Akkuzu’ya doğum günü pastası

Yeni üye olan İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu, üyelik rozetinden sonra sürpriz olarak getirilen doğum günü pastasını kesti. Akkuzu’nun heycanı konuşmasını yansııdı.

Başarılı Kandıralılara plaket

Geçen ay Kandıra’da kendi imkanlarıyla sergi açan ve büyük ilgi gören Ressam Aytaç Kürekçioğlu’nun plaketini Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Günay Gülcü ve Recep Yıldız, Simitçilikle başladığı işhayatında bugün 800’den fazla personel çalıştıran ETA Özel güvenlik Şirketinin sahibi Şenol Akyüz’ün plaketini Dr. İsmail Çapçı ve Erdoğan Alkan, Her katıldığı güreş musabakalarında rakiplerini deviren Başpehlivan Faruk Akkoyun’un plaketini Erdal Baykara ve Harun Reşit Kocagöz takdim etti. Bir bankada memur olarak çalışan ve takımını Türkiye 3.Amatör Voleybol Liginde mücadele ettiren Yeni Kandıraspor Kulüp Başkanı Yalçın Yılmaz’ın plaketini eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve Kandıra Belediye Başkanı Ecz. İsmail Genç takdim etti.

Büyük katılım

Büyük ilgi gören toplantıya: Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Erdoğan Görgün, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapçı, Recep Yıldız, Erdoğan Alkan, Harun Reşit Kocagöz, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Yusuf Bayraktutan, Son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, eski Kandıra Belediye Başkanı Ecz. İsmail Genç, emekli Derince Garnizon Komutanı Albay Ali Kocatürk, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Şentürk, Sakarya Üniveristesi Öğretim üyesi Doç.Dr. Mehmet Bayrak, Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Kenan Sert, DP Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Kaynarcalılar Derneği Başkanı Sedat Pektaş, eski Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Av. Abdurrahman Kaymak, Olimpiyat Yıldızları Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız,, Elektrik Mühendisi Ali Gezer, Kandıra Sağlık Gurup Başkanlığı emeklisi Fevzi Genç, Santraç Hocası Mustafa Yıldız, emekli Kandıra Lisesi Müdürü Bekir Taşçı, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Necati Akkuzu, SGK İmza yetkilisi Cihan Ömer Önen, Bağımsız Denetçi Ahsen Okyar, SAÜ Öğretim Görevlisi Adem Arı, İşadamı Ahmet Dursun ve Bülent Bebek, işçi emeklisi Halit Çetkin, Levent Açıkgöz, Olcay Çelik, sinema snatçısı Turan Bayrak, Vahdettin Soydan, Volkan Bulgurcu ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Kürekçioğlu’ndan tablo

Toplantı, Ressam Aytaç Kürekçioğlu resim sergisinde yer alan bir tabloyu Dernek Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’a takdim etmesi ile sona erdi.

Ali Kahraman, Prof.Dr. Yusuf Bayraktutan, Av. Ruhittin Sönmez, HarunReşit Kocagöz, Erdoğan Şentürk

Ecz. İsmail Genç, Hande Genç, Nursel Okyar, Ahsen Okyar, Erdal Baykara

Kocaeli Kandıralılar Derneği 10.dönem Başkanı Harun Reşit Kocagöz, İzmit Belediyespor Müdürü Necati Akkuzu’ya üyelik rozetini takarken

14Fevzi Genç, Volkan Bulgurcu, Mustafa Yıldız, Av. Abdurrahman Kaymak ve toplantıya katılanlar

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Plaket alan Yeni Kandıraspor Kulübü Başkanı Yalçın Yılmaz, İşadamı Şenol Akyüz, Ressam Aytaç Kürekçioğlu ve Başpehlivan Faruk Akkoyun ile birlikte

Kumcağız Saygın Apart Otel sahibi Erol Taşçı ve ailesi

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Erdoğan Görgün(11), Erdoğan Alkan(9) ve Dr. İsmail Çapçı(7) birlikte işadamı Şenol Akyüz’e plaketini takdim ederken

Ressam Aytaç Kürekçioğlu bir tablosunu, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar’a takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.