Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Eyl/113

Mihrabat Korusunda çay keyfi

DSC_1199

Yıllarca İstanbul’da Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri olarak görev yapan Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Nahcivan THY Müdürü olan oğlu Gökhan Hacıibrahimoğlu’nu evlendirdi.

Mihrabat Korusundaki düğüne katılan İzmit’liler nikah sonrası boğaz manzaralı Mihrabat Çay Bahçesinde toplanarak boğazda çay içmenin keyfini çıkardı. Sohbet ederek, boğazı seyreden gurup geç vakitte İzmit’e döndü.

Beykoz Kanlıca Mihrabat Korusundaki toplantıya; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ve eşi Dr. A. Gülden Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, İnşaat Yüksek Mühendisi Mithat Bora Bulut ve eşi Çevre Mühendisi Fulya Bulut, Denetim Kurulu üyesi; Yeminli Tercüman Cemal Barış, İlim ve İstişare Kurulu Üyeleri; SMMM Ahsen Okyar ve eşi Nursel Okyar ile kızı Zeynep Gökçen Okyar, Harita Mühendisi Ali Kahraman ve eşi Asuman Kahraman,  e. Bahçecik Belediye Başkanı İbrahim Gencer ve eşi Nurhayat Gençer,  Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve eşi Halime Toka,  e. İSKİ Yöneti Kurulu Üyesi Musa Ordu ve eşi Reyhan Ordu, İşletmeci İbrahim Abdullah Patan ile Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen katıldı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı site yazarı KBB Mütehassısı Dr. Semih Uşaklıoğlu ve eşi İstanbul Beşiktaş 26. Noteri Hatice Uşaklıoğlu, Av. Mürsel Aslan ve eşi Hatice Aslan da Mihrabat Korusundaki toplantıda İzmitlileri yalnız bırakmadı.

DSC_1174 Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Semih Uşaklıoğlu, Ahsen Okyar, Yunus Özen, Musa Ordu

DSC_1178 Noter Hatice Uşaklıoğlu, Av. Mürsel Aslan, Hatice Aslan, Asuman Kahraman, Ali Kahraman, İbrahim Gencer, Cemal Barış, Dr. A. Gülden Sönmez, Av. Ruhittin Sönmez

DSC_1179 Zeynep Gökçen Okyar,  Nurhayat Gençer, Nursel Okyar, Halime Toka, Mustafa Toka, Hasan Uzunhasanoğlu, Dr. Semih Uşaklıoğlu, Ahsen Okyar ve Yunus Özen’in elleri…

DSC_1181 Hasan Uzunhasanoğlu, Mithat Bora Bulut, Dr. Semih Uşaklıoğlu, Ahsen Okyar ve Musa Ordu

DSC_1187Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez çalışmalarla ile ilgili bilgi verirken

DSC_1191 Musa Ordu, Reyhan Ordu, Fulya Bulut, Hatice Uşaklıoğlu,Av. Mürsel Aslan ve Hatice Aslan

DSC_1194 İbrahim Abdullah Patan, Hasan Uzunhsanoğlu, Mithat Bora Bulut

DSC_1199 İzmitliler Mihrabat Korusunda

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (3) Geri izlemeler (0)
  1. Çok güzel bir organizasyondu.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.

  2. Yöneticilerimiz sağ olsun… Yengemiz Hanımefendiler her zaman olduğu gibi en çok teşekkürü hak ettiler…

  3. Büyüklerimizle birlikte olmaktan her zaman keyif aldık.


Leave a comment

Geri izleme yok.