Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Kas/150

Kocaeli Aydınlar Ocağında Söz Sırası Abdullah Bakar’da

logo-aoKocaeli Aydınlar Ocağında Söz Sırası Abdullah Bakar’da

30. şeref yılını idrak eden Kocaeli Aydınlar Ocağı nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri bir bir kürsülere çıkartmaya devam ediyor. İlginç ve farklı konular hazırlayan gençler başarılı sunumları ile dikkat çekiyor.

Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın 73. SÖZ SIRASI GENÇLERDE programında, 76. konuşmacı olarak, Kocaeli Üniversitesi, Tarih bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan ve Kocaeli Üniversitesi Tarih Kulübü Başkanlığı görevini yürüten Abdullah BAKAR

“Devşirmelikten Yeniçeriliğebaşlıklı bir sunum yapacaktır.

28 Kasım 2015 Cumartesi akşamı Saat: 18:00-20:00 Antik Barış Otel – İzmit (Defterdarlık arkası) adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üye ve gönül dostlarımızı, konuya ilgi duyanları bekliyoruz.

Av. Ruhittin SÖNMEZ Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı

Abdullah Bakar

Abdullah Bakar kimdir?

İbrahim ve Emine Bakar çiftinin  ilk çocuğu olarak 1994 yılının Eylül ayında  Kocaeli Kirazlıyalı beldesinde dünyaya geldi. Muhammed  ve Halil İbrahim BAKAR adında iki kardeşi var. İlköğretimi,  Sakarya'nın  Bahçelievler Gazi İlköğretim okulunda, orta öğretimini Karasu Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okudu.

Halen Kocaeli Üniversitesi, Tarih bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Abdullah Bakar Kocaeli Üniversitesi Tarih Kulübü Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.