Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

7Kas/150

TÜRK MİLLETİNE ve ÖZELDE TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE ÇAĞRIMDIR!

unnamed  TÜRK MİLLETİNE ve ÖZELDE TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE ÇAĞRIMDIR!

Türk Milleti tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşıyor. Bu sıkıntılı dönem atlatılamazsa hem Türkiye Cumhuriyeti'nin hemde Türk Milletinin bu topraklarda bir kez daha beka sorunu yaşaması kuvvetle muhtemel hale gelecektir.

Bir Türk için, siyasetin veya toplumsal çalışmaların amacı, Türk Milletinin varlık mücadelesine karşılıksız hizmet etmektir.

Adına “Müesses Nizam” adını verdiğim ve sözde “Türk” adına hizmet ettiğini iddia eden ama dış ve iç güçlerle oynaşta olan bu düzen, elemanları eli ile bizleri malesef uçurumun kenarına getirmiştir.

Eğer Türk Milleti hala bunun farkına varamamış ise durumumuz daha vahimdir. Bu halde yapılması gereken, derhal bunun farkına varmak ve milli bir çalışma yürüterek, Türk Milletinin istikbalini kurtarmaktır.

Nefis ve fikir fukaralığı yaşayanların bunu görmesi, anlaması ve gereğini yapması mümkün değildir. Ne ile uğraştığımızı bilmiyorsak, varacağımız bir nokta yoktur.

Hepimiz her türlü taaasup, yozluk ve yobazlıktan sıyrılarak, Türk Milleti için bunu başarmak zorundayız...

Bunun için farkında olanları mücadeleye, farkında olmayanları ise bir an önce arzu ettiğimiz farkındalığa ulaşmaya çağırıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun...

Özcan PEHLİVANOĞLU

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.