Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Eki/150

Emekli Kandıra Veteriner Hekimi Cemal Akgün vefat etti.

img328 - KopyaEmekli Kandıra Veteriner Hekimi Aydın Cemal Akgün vefat etti.

Yıllarca Kandıra’da Veteriner Hekim, Kandıra Belediyesi Encümen üyesi ve Kandıra Kaymakam Vekili olarak görev yapan Bayburt 1930 doğumlu A. Cemal Akgün büyüğümüz bugün Baç Çınarlı Camiinde öğle namazına müteakip kılınan Cenaze namazından sonra Kandıra Kefken Mezarlığında ebediyete tevdi edildi.

21 Mayıs 1978 tarihinde Nikah şahidim de olan Aydın Cemal Akgün büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesi, dostları ve Kandıralılara başsağlığı ve sabır dilerim.

BİR HATIRA;

Kocaeli Kandıralılar Derneği Toplantısı;

Tarih: 22 Nisan 1995 Cumartesi

Yer: Fuar İçi Şehir Restoran – İZMİT

Plaket Töreninde;

- İdareci olarak Kandıra’ya yaptığı hizmetler için; Veteriner, Kandıra Belediyesi Encümen üyesi, Kandıra Kaymakam Vekili Aydın Cemal Akgün’e Kocaeli Valisi Kemal Nehrezoğlu tarafından plaketi takdim edildi.

- Eğitimci olarak Kandıra’ya yaptığı hizmetler için; Eğitimci-Öğretmen Ahmet Palaz’a, DYP Kocaeli Milletvekili M. Kazım Dinç tarafından plaketi takdim edildi.

- Sanat çalışmalarıyla Kandıra’ya yaptığı hizmetler için; Kandıra Belediyesi Türk Müziği Karosu Hocası İsmail Şenoğlu’na, Kandıra Belediye Başkanı Ercüment Şahin tarafından plaketi takdim edilmiştir.

 

img327img326

img328   Kocaeli Valisi Kemal Nehrezoğlu Aydın Cemal Akgün’e plaketini takdim ederken (Turan Sarı, Aydın Cemal Akgün, Kemal Nehrezoğlu, Sadettin Dündar)

img328 - Kopya - Kopya   Rahmetli İsmail Şenoğlu ve Aydın Cemal Akgün aynı masada

img328 - KopyaAydın Cemal Akgün

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.