Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Ağu/110

POSTALCIOĞLU VEFAT ETTİ"ŞEFİK POSTALCIOĞLU VEFAT ETTİ

http://izmitinsesi.com/images_up/26.08.2011-11.27.43__

27.08.2011 / 13:34

İzmit’in tanınmış KBB uzmanlarından Şefik Postalcıoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.                                                                                                                        Kocaeli Devlet Hastanesi Eski Başhekimlerinden Dr. Şefik Postalcıoğlu bu akşam Sekapark Otelde katıldığı iftardan sonra namaz kılmak için Seka Park alanı içindeki mescide gittiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Postalcıoğlu'nun vefatı, ailesini ve dostlarını yasa boğdu
NAMAZA GİDERKEN
İlimizin tanınmış ve renkli simalarından olan KBB doktorlarından Şefik Postalcıoğlu(57), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yakın arkadaşı ve meslektaşı olan Dr. İbrahim Kahraman'ın bu akşam Sekapark Otel'de verdiği iftar yemeğine katılan Dr. Şefik Postalcıoğlu, iftar sonrası arkadaşlarıyla birlikte Serkapark içinde bulunan mescide teravi namazı kılmak için gittikleri sırada yolda yere yığıldı. Arkadaşları tarafından yere yığıldığı sonradan fark edilen Postalcıoğlu, hemen yakıdaki Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tahsin Özbek Hastanesi'nde görevli olan Postalcıoğlu, evli ve üç çocuk babasıydı.
RENKLİ BİR İSİMDİ
1984 yılında Kocaeli'ne gelen KBB doktoru Şefik Postalcıoğlu, mesleğindeki başarısının yanında kentin sosyal hayatında sevilen bir isimdi. Aslen Afyonlu olan Postalcıoğlu Kocaeli Afyonkarahisar Derneği Başkanı, Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi ve Aydınlar Ocağı yönetim kurulu üyeliği görevlerini yapıyordu.
BAŞHEKİMLİK YAPTI
Dr. Şefik Postalcıoğlu, uzun yıllar Kocaeli Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra 1999 yılında koalisyon hükümeti döneminde MHP'nin kontenjanından Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. 2002 yılında AKP iktidara gelince görevinden alındı ve şimdiki Seka Devlet Hastanesine Başhekim yardımcısı olarak görevlendirildi. 2004 yılında emekli oldu ve MHP'den siyasete atıldı.
SİYASETE GİRDİ
Emekli olduktan sonra kendi muayenehanesini açan Postalcıoğlu, 2004 yerel seçimlerinde MHP'den İzmit Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Listenin üçüncü sırasında aday gösterilen Postalcıoğlu, seçilemedi. Dr. Şefik Postalcıoğlu, uzun süre kendi muayenehanesinde çalıştıktan sonra iki yıl önce yeni açılan Tahsin Özbek Hastanesi'nde göreve başladı.
CENAZE YARIN
İftar sonrası namaz kılmak için mescide gittiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Dr. Şefik Postalcıoğlu'nun ani vefatı sevenlerini derinden üzdü. İlimizin tanınmış, denkli simalarından olan Postalcıoğlu'nun cenaze töreni yarın yapılacak. Önce Tahsin Özbek Hastanesi'nde bir tören yapılacak. Fevziye Camii`nde kılınacak öğle namazının ardından oturduğu Bahçecik'teki Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR

melek genç: 09.09.2011 / 22:40
"seni unutmuyacağız"                                                                                               hocam ani gidişin üzdü yıktı ama taktir allahtan sen güzellikler yaşadın yaşattın yaşadığın şekildede rabbim seni özlemle erkenden yanına aldı ......... mekanın cennet olsun ...... yıktın b,izi hocam kaç şefik postalcıoğlu vardıki nasıl üzülmeyelimki ..........................

Burhaneddin KARAL: 28.08.2011 / 02:46                                                                       "BİR ÖLÜM Kİ İMRENMEYENE AŞKOLSUN”                                                                   Beni derin üzüntüye garkeden bu müessif haberi aldığımda resmen beynimden vurulmuşa döndüm.Çünkü dün Tahsin ÖZBEK TIP Merkezinde kendisine muayene olan son kişi belki de benim..Saat 17.20'de girdiğim odasında -bekleyen başka hasta olmadığı için- hem beni muayene etti hem de muhabbet ettik dolu dolu.26.8.2011 tarihli reçetesindeki ilaçları almaya daha fırsat bulamadım.Kesinlikle ameliyat olmam gerektiğini, burnumun sol tarafının tamamen kapalı olduğunu yıllarca tek taraftan nefes aldığımı söyledi."Yokuş yukarı çıkarken ağzını kapatırsan bunu ancak o zaman farkedersin" dedi.Tereddütte kaldığım bu hususta bana inşirah sağladı.Daha sonra KBBKTMT faaliyetlerinden, şefimizin yeni çıkardığı TURÂBÎ İLÂHÎLER albümünden, koromuzun çıkardığı ilk albümden sözettik epey bir zaman.Her iki albümü de ilk fırsatta kendisine takdim edeceğimizi söyledim.Memnuniyetlerini ifade etti.Biz bütün bunlardan bahsederken tabii ki O'nun bu yılki BERAET GECESİNDE HAK SÜBHÂNEHÜ VETEÂLÂ tarafından listeye alınmış olduğundan haberdar değildik.Daha önce çeşitli vesilelerle çok karşılaştığım aziz doktorumla ilk defa başbaşa muhabbet ettiğim için, kendisinden çok etkilendim ve haberi alır almaz şok oldum.O sadece hekimliğiyle değil sanatçı kişiliğiyle de ilimize çok şey kazandıran nadide şahsiyetlerindendi.Yaşarken yeterince değerinin bilinmediğini düşünüyorum.İşte dün vardı, bugün yok.Elimizden kaydı gitti. Demek ki ölüm böyle bir şey.Tam 5N 1K durumu.Kimi,nerede, ne zaman,nasıl,niçin,yakalıyacak? Bir beşer olarak tamamen bizim bilgi sahamızın dışında.Demek ki Mevlamın öyle sevgili kuluymuş ki böyle mubarek bir gecede O'nu alıverdi katına.NE MUTLU O'na, ne mutlu ailesine... Rabbim geride bıraktığı evlâd-u iyâline sabr-u cemîl, ecr-u cezîl, âmâl-i sâlihât üzre tûl-i umur nasip eylesin.Rabbim kıymetli hekimimin sa'yini meşkûr, zenbini mağfûr eylesin inşaallah.Bütün meslektaşlarına sanatçı arkadaşlarına,mûsikî âlemine, yakınlarına, dostlarına, sevenlerine en derin taziyelerimi sunuyorum.Rabbim kabrini pür nûr makamını cennettten bir köşe eylesin inşaallah.Rabbim gizli âşikâr yardımını esirgemediği kişilerin mükâfatını O'na kat kat versin.Güneşin bir mızrak boyu yaklaştığı ahiret âleminde O'nu Arş'ın gölgesinde, Habîbinin sancağı altında haşr-u cem eylesin.Biz fânî kullarına da böyle değerli şahsiyetlerin yaşarken değerini hakkıyla bilebilecek idrak, iz'an ve şuûr lutfeylesin.Daha yazacağım çok şeyler var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor.Siz de farkındasınız ki yoğun duygu yüklüyüm.Ne kadar daha yazsam O'nun için yeterli olmayacağı kanaatimi taşıyorum.EL-EMÎN'e emanet olunuz.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.