Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Ağu/110

Dr. Şefik Postalcıoğlu vefat etti

27 Ağustos 2011 Cumartesi 00:55

http://www.medyakocaeli.com/guncel/dr-sefik-postalcioglu

İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan Kocaeli Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Şefik Postalcıoğlu Seka Park Otel’de, iftarın ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeti.

Kocaeli Devlet hastanesi eski başhekimi, İl Kültür truzim müdürlüğü Türk Sanat müziği korosu yönetim kurulu başkanı İzmit’in sevilen hekimlerinden Dr. Şefik Postalcıoğlu Bu akşam seka park otelde aile dostları ile iftar yemeğinden sonra namazını kılıp yemek yediği yere dönerken yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Postalcıoğlu’na ilk müdahaleyi orada bulunan.
Dr. İdris Özdemir ve Dr. Halil İbrahim Kahraman müdahale etti. Daha sonra 112’yi arayıp ambulansla Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Postalcıoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şefik Postalcıoğlu daha kalp ameliyatı geçirmişti.

Habere Gelen Yorum

Rahmetli'nin ardından bir anımı anlatayım...

Allah rahmet eylesin. Gerçekten dürüst ve işini iyi yapan nadir doktorlardan biriydi. Gündüz polikliniğe gittim(devlet hastanesine) küçüktüm o zaman. Baktı boğazıma bir cümle kurdu ama ben sadece "perşembe günü ameliyat" lafını anladım gerisini duyamadım. Bir daha da sormaya çekindim.akşam eve geldik tabi babama dedim baba perşembe ameliyat dedi ama tam anlamadım herhalde ameliyat edecek dedim. tabi babamdan da fırça yedim. niye sormadın diye.iyi gel gidip soralım dedi. akşam muayenehanesine gittik.Rahmetli beni gördü beynine kanlar sıçramışa döndü sanki. Bana dediki gündüz sana devlet hastanesinde bakmadım mı neden muayenehaneme (özele) geliyorsun. Ne demek istiyorsunuz falan filan.Baya söylendi bize ama Tabi ben anlatana kadar baya uğraştım.(ikna oldu) Rahmetli'nin adamlığını, doğruluğunu görün diye anlattım. Mekanı cennet olsun.Allah Kalanlara sabırlar versin.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.