Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Eki/150

Kandıralılar Hacdan dönen eski Başkanları Dr. İsmail Çapçı ve Recep Yıldız için toplandı.

  21 Ekim 2015 Çarşamba / Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; 7.dönem Başkanı Dr. İsmail Çapçı ve 8. dönem Başkanı Recep Yıldız mukaddes topraklardan döndü.

Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri hac’dan dönen Dr. İsmail Çapçı ve Recep Yıldız için Lastik–İş Sosyal Tesislerinde hoş geldin toplantısı düzenledi.

Lastik –İş Sosyal Tesislerindeki kahvaltılı toplantıya: Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü, Erdal Baykara ve Harun Reşit Kocagöz, Yönetim Kurulu üyeleri; Salim Yaşar ve Metin Gönül, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar ve Ahmet Güngör, Danışma Kurulu üyeleri Ali Kahraman, Dr. İsmail Çapçı, Recep Yıldız ve Tolga Havuç ile Nevzat Çoşkun ve İbrahim Üzmez katıldı.

Hac hatıra ve intibalarının da konuşulduğu toplantı Hacdan dönen Dr. İsmail Çapçı ve Recep Yıldız’ın getirdiği zemzem ve hurmaların ikramı ile sona erdi.

Günay Gülcü, Dr. İsmail Çapçı, Erdoğan Görgün, Recep Yıldız

İbrahim Üzmez, Tolga Havuç, Nevzat Çoşkun zemzem içerken

Salim Yaşar, Nevzat Çoşkun, Tolga Havuç, İbrahim Üzmez, Ali Kahraman

Günay Gülcü ve toplantıya katılanlar zemzem içerken

Recep Yıldız, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Ahmet Güngör, Metin Gönül, Ahsen Okyar

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Hacdan dönen 7.dönem Başkanı Dr. İsmail Çapçı ve 8.dönem Başkanı Recep Yıldız ile birlikte

Ayaktakiler; Ahmet Güngör, Recep Yıldız, Metin Gönül, Erdal Baykara, Erdoğan Görgün, Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Ali Kahraman Oturanlar: Nevzat Çoşkun, Tolga Havuç, Dr. İsmail Çapçı, Harun Reşit Kocagöz, Salim Yaşar

Hacdan dönen Recep Yıldız ve Dr. İsmail Çapçı, Metin Gönül ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.