Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Tem/140

ÜÇÜNDEN BİRİ – Rifat SERDAROĞLU

107925ÜÇÜNDEN BİRİ - Rifat SERDAROĞLU 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turuna 15 gün kaldı.

Üç tane aday var;

1- Kendi kendini Cumhurbaşkanı adayı gösteren, sağ cebinde Başbakanlık, sol cebinde Başkomutanlık, heybesinde kalpazanlık-ihaleye fesat karıştırmak-bakanlarının yaptığı yolsuzluklar- bakanlarının kendisini basın önünde suçlamaları- oğlu ile yaptığı avanta paraları sıfırlama gayretleri- haram havuzları- kaçak villalar-gemi filoları-yurtdışında rafineriler-harap olmuş dış politika-bıçak sırtında bir ekonomi-her 5 köylüden 3’ ünün icralık olduğu ve sap, saman ithal eden tarım politikası-her 5 üniversite mezunundan 3’ ünün işsiz olduğu-Türk olmadığını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan…

2-Bebek katili Abdullah Öcalan tarafından aday gösterilen, 54 bin insanımızın hayatına son veren, gelecek nesillerimizin 400 Milyar Dolar parasını çalan PKK Narko-Terör örgütü ve Kandil çıyan yuvasının temsilcisi- kongrelerinde İstiklal Marşı söyletmeyen-Türk Bayrağı ve Atatürk resmi bulundurmayan, Kürtçü-Bölücü anlayışın öne sürdüğü piyon Selahattin Demirtaş…

3-Çatı Adayı olarak Türk Milletine sunulan, bilim insanı-İslam Kalkınma Örgütünün Genel Sekreterliğini 8 yıl süreyle yapmış, 5 lisan bilen, dünyada çok sayıda dostu ve itibarı olan bir diplomat, inançlı bir insan Profesör Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu…

Oy pusulasındaki resim sırasına göre adaylarımızı yazdım.

Adaylardan, kendileri ile yazdıklarıma itiraz edecek olan varsa, istedikleri yerde beraber olup, yazdıklarımı ve daha fazlasını belgeleriyle konuşup, ispat etmeye hazırım. Yüreği yeten buyursun çağırsın…

52 milyon 305 bin 382 seçmen, aday olanlar içinde yani üçünden birini seçecekler! Halk diliyle ya üçünden birini seçecekler, ya da üçün birini seçecekler. Tercih milletin…

Açık, net olarak söylemek, karnından konuşmamak, ama-fakat-lakin diyerek kıvırtmadan yüksek sesle doğruları haykırmanın tam zamanıdır.
Çünkü mevzubahis olan Türk Devleti ve Türk Vatanıdır…

Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecekler;
-Türk Ordusuna yapılan ihaneti desteklemiş olacaklardır.
-12 senede Türkiye’yi perişan eden, ahlâkı-namusu-dürüstlüğü-vatan sevgisini “devlet yönetiminden” kaldıran biat kültürüne, Ortaçağ anlayışına, yolsuzluğa-sadaka dolandırıcılığına oy vermiş olacaklardır.
-El-Kaide, El-Nusra, IŞİD destekçilerine oy vermiş olacaklardır.

Selahaddin Demirtaş’a oy verecekler;
-Türkiye’nin bölünmesine oy vereceklerdir.
-Teröre-kan akıtanlara-canilere-uyuşturucu ve Bonzai kaçakçılarına oy vermiş olacaklardır.

Profesör Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy verecekler;
-Tek adam diktasını reddedip, Parlamenter sisteme oy vereceklerdir.
-Devletin tepesine, hukukun üstünlüğüne-demokrasiye-anayasal sorumluluğa, ettiği yemine sadık kalacak bir anlayışa ve namuslu yönetime oy vermiş olacaklardır.

Değerli Okurlar;
Ben Ekmeleddin Bey’i okuduğum-izlediğim-araştırdığım kadarıyla biliyorum.
Fakat diğer iki adayı çok iyi, haklarında toplu iğne başı kadar bile boş yer olmayan kesin gerçeklerle biliyorum. Yine halk deyişiyle 1 ve 2 numaranın ciğer röntgenlerini dahi biliyorum. Bu ikisine değil oy vermek, günahımı bile vermem. Bu ikisine verilecek her oy, Türk Devletinin kafasını kesecek bıçağı bileylemeye yarar.

Yıllardır siyasetin içinde görev yaptım. Başkaları için istikbal-gelecek olan makamlar, bizler için mazidir. Türk Milletinin huzuru ve refahından başka bir talebimiz de yoktur.
Profesör Ekmeleddin İhsanoğlu’na şüpheyle bakan dostlarım için söylüyorum.
Lütfen sandığa gidiniz, oyunuzu veriniz. Sayın İhsanoğlu ile sistemi halkımızın yararına yeniden düzenleme şansımız var. Bu şansı heba etmemek gerektiği kanısındayım.
Sandığa gitmemeyi düşünenler ise, sandığa gitmemenin 1 ve 2 nolu adaylara oy vermekle eşdeğer olduğunu artık anlamalıdırlar.

Gönlünüzdeki adayın kazanması için değil, kâbuslarınızın adaylarının kazanmaması için oylar Profesör Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na verilmelidir.

Böyle yaparsak, diğerleriyle kıyaslanamayacak en iyi adayı seçmiş oluruz.
Aksi ise Türk Milletine asla yakışmaz…

Sağlık ve başarı dileklerimle.

</DIV>

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.