Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Mar/120

Av. Emel Ceylan BALCIOĞLU’na Plaket

 2012.02.28 kkd doç azime tezer 099

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat Ayı Toplantısı

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat ayı yemekli toplantısına İTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Tezer katıldı. 28 Şubat 2012 Salı akşamı saat: 19:30 Otel Asya’da başlayan toplantıda Doç. Dr. Azime Tezer "Yerleşmeler, Doğal Tehlike Riskleri ve Planlamanın önemi" konusunda bilgi verdi.

Başarılı Kandıralılara Plaket

Dernek çalışmalarına ilgili ve başarılı çalışmaları ile öne çıkan;

- Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu’ya, Eğitimci-Yönetici Abdullah Köktürk,

- Akçelik Genel Müdürü İlhan Ak’a, Derince Eğitim Merkezi Komutanı Albay Ali Kocatürk ve

- Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’na da Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan tarafından Başarı ve Teşekkür plaketleri takdim edildi.

Yeni üyelere rozet

- İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk’ün üyelik rozeti Kocaeli Kuyucular ve Sarraflar Odası Başkan Vekili Onur Altaş,

- Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’a, Harita Mühendisi Ali Kahraman ve

- Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’a da Halk Bankası Bölge Bölüm Müdürü Mehtap Memiş tarafından üyelik rozeti takıldı.

Doç. Dr. Azime Tezer’e Plaket ve çiçek

Konuşması sonrasında Doç. Dr. Azime Tezer’e Teşekkür Plaketi Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Erdoğan Alkan, Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı ve Recep Yıldız tarafından birlikte takdim edildi. Antaplılar Derneği yöneticileri de köylüleri olan Doç. Tezer’e bir buket çiçek verdiler.

2012.02.28 kkd doç azime tezer 102

Av. Emel Ceylan Balcıoğlu kimdir?

1980’de İzmit de doğdu. İlköğretimini ve liseyi İzmit’te tamamladıktan sonra 2001 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını Ankara’da tamamladıktan sonra bir süre özel şirket de çalıştı. 2003 yılından beri İzmit’te avukatlık mesleğini icra etmektedir. BALCIOĞLU Hukuk Bürosu’nda eşi Av. Salih Balcıoğlu birlikte çalışmaktadır.

Av. Emel Ceylan Balcıoğlu 2 çocuk annesidir.

Kocaeli Kent Konseyi Kadın meclis başkanlığını 2 yılı aşkın süredir yürütmektedir.

Kadın meclisi olarak yerel de ve ulusal da birçok kadın etkinliğine imza atarak kadınların da Kocaeli’nde sesi olması için çalışmalarını sürdürmektedir. Kadın meclisi olarak eğitim seminerinden, sosyal projeler ve kadın istihdamına kadar birçok alandaki faaliyetleriyle gündem yaratmaya devam etmektedirler.

Bunun yanında Genç İş Kadınları Derneği, Kocaeli Kadın Girişimciler Kurulu, Kocaeli Trakya İlleri Derneği gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunda üyelikleri vardır.

2012.02.28 kkd doç azime tezer 099 Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’na da Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan tarafından Başarı ve Teşekkür plaketleri takdim edildi.

DSC_3699 Erdoğan Akkuzu, Cihat Kaymas, İlhan Ak, Doç. Dr. Azime Tezer, Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Ayhan Ayyıldız ve Baturhan Üretürk

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!