Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Şub/120

Doç. Dr. Azime Tezer Kandıralılar Derneğinde

2   Doç. Dr. Azime Tezer Kandıralılar Derneğinde

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat ayı yemekli toplantısına İTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Tezer katıldı.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Şubat ayı toplantısı Başkan Erdoğan Alkan’ın açış konuşması ile başladı. Kötü hava şartların rağmen gösterilen büyük ilgiye teşekkür eden Erdoğan Alkan; “ 4 Mart 2007 tarihinde elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz merhum Kaymakam Mehmet Sarıcan’a rahmet diliyorum. 5 sene sonra da Yalova’ya giderek kabri başında anacak ve ailesini ziyaret edeceğiz dedi.

Kandıralı hemşehrilerimle beraber olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyorum diyerek sözlerine başlayan Doç Dr. Azime Tezer; “Sizlere Şehir planlama sürecinde ekolojik planlama politikaları, doğal tehlike risklerinin azaltılmasına yönelik şehir planlama uygulamaları, arazi kullanımı ve ulaşım etkileşimi konularını anlatmak üzere geldim. Ancak dışarıda pala pala yağan kar, salonda ise ilkokul arkadaşlarımdan, ailemin özel insanlarına ve hatta köylülerime kadar herkes burada. Çok duygulandım. Hepinize teşekkür ediyorum. İstanbul Teknik Üniversitesindeki çalışmalarım devam etmektedir. Şehir ve Bölge Planlama konularında her zaman İstanbul’a bekliyorum.” Dedi.

Başarılı Kandıralılara Plaket

Dernek çalışmalarına ilgili ve başarılı çalışmaları ile öne çıkan; Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu’ya, Eğitimci-Yönetici Abdullah Köktürk, Akçelik Genel Müdürü İlhan Ak’a, Derince Eğitim Merkezi Komutanı Albay Ali Kocatürk ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu’na da Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan tarafından Başarı ve Teşekkür plaketleri takdim edildi.

Yeni üyelere rozet

İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk’ün üyelik rozeti Kocaeli Kuyucular ve Sarraflar Odası Başkan Vekili Onur Altaş, Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’a, Harita Mühendisi Ali Kahraman ve Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas’a da Halk Bankası Bölge Bölüm Müdürü Mehtap Memiş tarafından üyelik rozeti takıldı.

Büyük katılım

Ahsen Okyar’ın sunup yönettiği toplantıya; İTÜ Şehir ve Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Tezer, Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, Derince Eğitim Merkezi Komutanı Albay Ali Kocatürk, Bakıköy Savcısı Özkan Koç, Halk Bankası Bölge Bölüm Müdürü Mehtap Memiş, Kocaeli Kandıralılar Derneği eski Başkanları; Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı ve Recep Yıldız, DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Gebze Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Kenan Sert, Kocaeli Kent Konseyi Tarım Komisyonu Başkanı Abdullah Köktürk, Antaplılar Derneği Başkanı Aydın Tezer, Kocaeli Kuyumcular Odası Başkan Yardımcısı Onur Altaş, Av. Abdurrahman Kaymak, Lokantacılar Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Özdemir, Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri emekli Şefi Yalçın Şakacı, İzmit Mahalle Muhtarları Nazmi Balaban (Orhan), Tekin Gürel (Tavşantepe), İsmail Sayın (Bekirdere) ve Ahmet Belhan (Yenişehir), Bekirderespor Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Güngör, Mimar Kamuran Tezer, Veteriner Mesut Alkan, Kandıralı Gitar sanatçısı Sertaç Tugay ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

Doç. Dr. Azime Tezer’e Plaket ve çiçek

Konuşması sonrasında Doç. Dr. Azime Tezer’e Teşekkür Plaketi Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Erdoğan Alkan, Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı ve Recep Yıldız tarafından birlikte takdim edildi. Antaplılar Derneği yöneticileri de köylüleri olan Doç. Tezer’e bir buket çiçek verdiler.

1 İTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Azime Tezer kürsüde

2 Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri Doç. Dr. Azime Tezer ile birlikte

3 Doç. Dr. Azime Tezer, Kandıra’dan çocukluk arkadaşı Halk Bankası Bölge Bölüm Müdürü Mehtap Memiş ile birlikte

4 Doç. Dr. Azime Tezer, plaket alan ve yeni üye olanlarla birlikte

5 Antaplılar Derneği Yöneticileri köylüleri olan Doç. Dr. Azime Tezer’e bir buket çiçek takdim ederlerken

6 Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, Kuyumcular Odası Başkan Vekili Onur Altaş ve İnşaat Mühendisi Baturhan Üretürk

7 Abdullah Köktürk, Albay Ali Kocatürk ve Prof. Dr. Yusuf Bayraktutana

B8 akırköy Savcısı Özkan Koç ve eşi, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan ve Doç. Dr. Azime Tezer

9 Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Başkanları Doç. Dr. Azime Tezer’e birlikte teşekkür plaketini takdim ederken

10 Hakan Gebeş ve toplantıya katılanlar

2012.02.28 kkd doç azime tezer 040 Umut Bulgurcu ve Eşi

2012.02.28 kkd doç azime tezer 048 DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, Levent Yağız, Olcay Çelik, Nejdet Çelik

2012.02.28 kkd doç azime tezer 052 Ali Kahraman ve Eşi, Salih Balcıoğlu, Emel Ceylan Balcıoğlu

2012.02.28 kkd doç azime tezer 061 Ahmet Güngör, Ahmet Dursun, Rahmi Türkyılmaz ve Arkadaşları

2012.02.28 kkd doç azime tezer 064 Volkan Bulgurcu, Serkan Bebek, Yavuz Bektaş ve Murat Bebek

2012.02.28 kkd doç azime tezer 065 Erdoğan Akkuzu, Murat Sözer, Yavuz Taşkın ve Yenişehir Spor Kulüp yöneticileri

2012.02.28 kkd doç azime tezer 074 Av. Abdurrahman Kaymak, Av. Fatih Polat ve Cihat Kaymas

2012.02.28 kkd doç azime tezer 079 Tezer Saatçi, Ramazan Dağtekin, Serkan Yaşar

2012.02.28 kkd doç azime tezer 080 Sertaç Tugay, Muharrem Boz, Mustafa Orak ve Muhammet Ertürk

2012.02.28 kkd doç azime tezer 082 Kamuran Tezer, Aydın Tezer ve Antaplı Dernek Yöneticileri

2012.02.28 kkd doç azime tezer 114 Ahsen Okyar, Hasan Uzunhasanoğlu, Onur Altaş, Salim Yaşar ve Baturhan Üretürk

2012.02.28 kkd doç azime tezer 122Doç. Dr. Azime Tezer ve kardeşleri

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.