Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Ara/110

Bahçecik Kitabı tanıtımı Tarihi Gar Binasında

2011.12.13 bahçecik kitabı 003 “Bahçecik Tarihi” kitabının tanıtım kokteyli ve imza günü davetiyeleri dağıtılmaya başladı.

Tarihçi – Yazar Süleyman Pekin ve Araştırmacı – Yazar Murat Bayram’ın hazırlamış oldukları “Bahçecik Tarihi” adlı kitabın tanıtım kokteyli Kocaeli Şairler ve Yazarlar Birliği ile Başiskele Eğitim ve Kültür Derneği tarafından birlikte organize edilmiş.

Bahçecik Tarihi kitabı 20 Aralık 2011 Salı günü Saat:18:00’de İzmit Tarihi Gar Binası Sergi Salonunda tanıtılacak.

“Bahçecik Tarihi” adlı kitabı ve tanıtım davetiyesini Tarihçi – Yazar Süleyman Pekin ve Araştırmacı – Yazar Murat Bayram’ın elinden alan Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar; “Kitap sayesinde tarihsel açıdan Kocaeli’nin neredeyse en önemli yerleşim yeri olduğunu öğrendiğimiz Bahçecik, bugün Kocaeli’nin Başiskele ilçesine bağlı bir beldesi.. Bizans, Selçuklu, Osmanlı izleri esintileri ve eserlerini bolca bulduğumuz Bahçecik bir ajan okulu olan Amerikan Koleji ve Ermeni tehciri ile öne çıkmış. Milli Mücadele’deki Bahçecik ise tam bir destanlaşan semt.. Bugünün ülke gündemini de meşgul eden konulara da cevap bulacağımız, hemen okumamız gereken bir kaynak kitabı hazırlayan ve katkı verenleri tebrik ediyorum.” Dedi.

2011.12.13 bahçecik kitabı 003 Bahçecik Tarihi kitabı ve tanıtım davetiyesini Tarihçi – Yazar Süleyman Pekin ve Araştırmacı – Yazar Murat Bayram’ın elinden alan Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen OkyarBAHÇECİK ..

zzzö zzzö1

 zzzö3 zzzö2

zzzö4 zzzö5

zzzö7 zzzö8

zzzö9 zzzö10

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.