Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Ağu/150

‘28 Haziran’ belgeselinin galası Ramada Otel’de

28haziranbelgeseli  İzmit’in düşman kurtuluş öyküsünün anlatıldığı “28 Haziran” belgeseli 29 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek gala ile görücüye çıkıyor

İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle hazırlanan ve kentin düşman işgalinden kurtuluş öyküsünün anlatıldığı ‘28 Haziran’ belgeselinin galası, ‘Art Nicomedia Zafer Bayramı Etkinlikleri 2015’ kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü İzmit Ramada Plaza Otel’de 16.30 –17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yapımcılığı ve prodüksiyonu Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen belgeselin dramaturg yazarlığını Hüseyin Erol, sanat danışmanlığını Burhan Akçin, tarih danışmanlığını ise tarihçi-yazar Volkan Şenel üstlendi.

Canlandırma sahnelerinde çeşitli İzmitlilerin rol aldığı ve içeriğinde 500’e yakın fotoğraf, illüstrasyon, videonun yer aldığı ‘28 Haziran’ isimli belgesel film galasının hemen ardından son dönemde adını sıkça duyurmaya başlayan ve tamamı İzmitli koristlerden oluşan İzmit Çok Sesli Müzik Korosu (İÇSES) 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel hazırladığı repertuarını seslendirecek.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.