Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/110

Eski Dostların 311. Toplantısı

003

1966 yılında Emin Saka, Fikret Balcı ve rahmetli Mustafa Ersoy tarafından kurulan Kocaeli ve Kocaelispor’u sevenlerin bir araya geldiği “eski dostlar” gurubu, yeni yılın ilk toplantısında Mercan Balık Restoranda buluştu.

Eski Dostların 45. yıldır sürdürdüğü geleneksel aylık yemekli toplantıya yeni yılın ilk ayında da devam edildi. Mercan Balık Restoranda gerçekleşen 311. toplantı Hamza Baştürk’ün hoş geldiniz konuşması ile başladı. İlerleyen saatlerde bir yerel televizyon kanalına Erol Köse, Hamza Baştürk, ve Nasut Kayalı gurubun toplantıları ile ilgili bilgi verdi.

Büyük katılım

Emekli Albay Hamza Baştürk’ün ev sahipliğinde Mercan Balık Restoran’da gerçekleşen eski dostların 311.ci toplantısına; Nasut Kayalı, Ahsen Okyar, Yücel Boran, Erol Köse, Dt. Turan Sarı, Hilmi Girgin, İsmet Kaya, Selahattin Öztop, Cemal Akdoğan, Yılmaz Kavafoğlu, Rahmi Tüfekçi, Ünal Özpir, Enver Kılıç, Günay Gülcü, Yıldırım Akyollu, Sedat Küçük, Cemali Camdalı, Mahir Dönmez, Reha Yıldırım, Tamer Tüfekçi, Remzi Aybar, Rıza Saka, Durmuş Ali Yalnız, Ramazan Kadıçeşme,TV 41 Genel Müdürü Orhan Balcı ve İshak Aktaş katıldı.

Erol Köse’den özel istekler

Mercan Balık Restoranın usta sazları ile Erol Köse ve Mahir Dönmez eski dostları coşturdu. Erol Köse özel istekleri seslendirdi.

Günay Gülcü albüm hazırlığında

Günay Gülcü, hazırlayacağı albüm için geceye katılanlarla tek etek ilgilenip geçen toplantıda olmayan gurup üyelerinin ayrı ayrı fotoğraflarını çekti.

Hamza Baştürk’ten özel hediye

Eski dostların 311. toplantısının evsahibi Hamza Baştürk gece için özel olarak hazırlattığı hediyeleri gurup üyelerine dağıttı. Yeni yıl hediyeleri eski dostlar tarafından çok beğenildi.

Sıra Cemali Camdalı’da

Balık ve özel ikramların yapıldığı 311. toplantı Hamza Baştürk’ün 312. buluşmaya ev sahipliği yapacak Cemali Camdalı’ya listeyi takdim ile sona erdi.

001

Hamza Baştürk, Hilmi Girgin ve Reha Yıldırım’ın şahitliğinde 312. buluşmaya ev sahipliği yapacak Cemali Camdalı’ya listeyi takdim ederken

002

Nasut Kayalı, Selahattin Öztop, Ramazan Kadıçeşme, Tamer Tüfekçi

003

Turan Sarı, Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Rahmi Tüfekçi, İsmet Kaya, Enver Kılıç gecenin keyfini çıkartırken

004

Eski Dostların 311 toplantısına ev sahipliği yapan Hamza Baştürk, özel olarak hazırladığı hediyeleri Yıldırım Akyollu ve Sedat Küçük’e takdim ederken

005

İshak Aktaş, Cemal Akdoğan, Hilmi Girgin

006

Yılmaz Kavafoğlu, Rıza Saka ile torunu ve Cemali Camdalı

007

Durmuş Ali Yalnız, Yücel Boran, Erol Köse ve Remzi Aybar

008

Mahir Dönmez sazendelerle birlikte şarkı söylerken

28 ocak 2011 eski dostlar mercan balık 055

Eski Dostların 311.ci Mercan Balık Restorandaki toplantısı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.