Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Tem/150

Çapçı Ailesine sürpriz ziyaret..

1 Nisan 2015 Çarşamba / Başlığı 1 Nisan akşamı gerçeleştiği için 1 Nisan şakası diyecektim, ancak Müslümanlar için bu şakanın bedelinin ağır olduğunu düşününce vazgeçtim.

Zaten yapılanda 1 Nisan şakası değil, sevgili Doktorumuz Dr. İsmail Çapçı kardeşimizin kıymetli eşleri Ayşe yengemiz hanımefendi için sürpriz doğum günü ziyareti..

Akça Koca Kültür Paltformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu akşam üzeri aradığında müsait olmanız halinde bir ev ziyareti gerçeleştireceğiz dedi. Gerekli teyidleri aldıktan sonra “olabilir” dedim. Bizi evden aldıklarında bir pastanenin önünde duruldu ve pasta alındı. Ziyaretlerde bu tür alışverişler normal, elimiz boş gitmesin diye düşünürken Dr. İsmail Çapçı kardeşimizin evinin kapısında zile dokunulmadan, pasta açıldı, mumlar yerleştirildi, yakıldı ve sonrasında da zile dokunuldu. Kapıya ilk çıkan Ayşe yengemiz hanımefendi olunca naralar atıldı, sürprizin tepkileri alındı ve eve geçildi.

Arkadaşların genç olması, acı ve mutlu günlerinde beraber olması çok güzel.. Daima bu muhabbetlerinin sürmesini dilerim. Ayşe yengemiz hanımefendi başta olmak üzere, hepimize hayırlı, faydalı, uzun ömürler dilerim.

         Zile dokunmadan önce Çapçı Ailesinin evlerinin kapısı önündeki hummalı faaliyet; Pasta hazırlanıyor..

Dr. İsmail Çapçı, Alperen, Ayşe ve Edanur Çapçı

Ayşe Çapçı ve misafirleri

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi Yunus Özen, Ziraat Müh. Hasan Uzunhasanoğlu, Makine Müh. Çetin Mut, Dr. İsmail Çapçı, Mali Müşavir Ahsen Okyar

Ayşe Çapçı misafirleri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.