Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Oca/110

Mete Domaç Türk Eğitim-Sen Kandıra Temsilcisi

DSC_0009

22.01.2011 tarihinde görev süresini tamamlayan Türk Eğitim-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Osman Yıldırım’ın yerine Mehmet Akif Ersoy İÖO Müdürü Mete Domaç seçildi.

Türk Eğitim-Sen Kandıra İlçe Temsilciliğine Mehmet Akif Ersoy İÖO Müdürü Mete Domaç seçildi. Yönetim kurulunun yeni üyelerinin de belirlendiği toplantıda; Salih Koç (İlçe Sekreteri), Erkan Gökçe (Teşkilatlanma Sekreteri), Hüseyin Akın (Mali İşler Sekreteri), Osman İpek (Mevzuat Sekreteri), İsmail Günece ve Havva Şeyda Şahin (Basın ve Halkla İlişkiler), Ebru Kaya ve Duygu Koç ( Eğitim – Sosyal İlişkiler sekreteri) olarak görev aldı.

Yeni Kandıra temsilcisi Mete Domaç; “Osman Yıldırım Başkanlığındaki heyetimiz büyük fedakarlıklarda da bulunmuşlardır. Hizmet ve gayretleri için teşekkür ederiz. Yeni bir heyecanla çalışmalarımız devam edecektir. Yetkili bir sendikanın Kandıra Temsilcisi olduk. Yeni üyeler ile Sendikamızı daha da güçlendirmek, çalışanların sorunlarını gidermek için çalışacağız.” dedi.

DSC_0009

Görev süresi dolan Türk Eğitim-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Osman Yıldırım, yeni Temsilci Mehmet Akif Ersoy İÖO Müdürü Mete Domaç ile birlikte

DSC_0010

Türk Eğitim-Sen Kandıra İlçe Temsilcisi Mete Domaç Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte

DSC_0015

Kandıra’a görev yapan Türk Eğitim-Sen üyelerinden bir gurup

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.