Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Haz/150

Kocaelispor Olağan Genel Kuruluna katıldık..

4 Haziran 2015 Perşembe / Kocaelispor’da Olağan Mali Genel Kurul Dolphin AVM’de yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Kocaelispor Olağan Mali Genel Kurulu önceki gün Dolphin AVM’de yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Kongreye eski başkanlar Nasut Kayalı, Turan Sarı, Nebil Uzun ve İbrahim Saral, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF yönetim kurulu üyeleri, E. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan  Yardımcısı Günay Gülcü, eski teknik direktörlerden Engin Korukır, futbolcular, spor adamları ve taraftarlar katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Özer Altan, katipliklerini Bekir Halefler ve Seçkin Şile yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından katiplerden Bekir Halefler gündemi okudu. Denetim Kurulu Raporu’nu Abdurrahman Çınar sundu ve denetimin usulüne uygun ve harcamaların belgeye dayalı yapıldığını, muhasebe hesaplarının tek düzen hesabına göre gerçekleştiğini belirterek bilanço gelir ile gider tablolarının yerli yerinde olduğunu söyledi. Kongredeki tüm katılımcılara mevcut yönetimin hesap hareketleri ile ilgili dosya verildi.

KSYÖNETİMKocaelispor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri

Bekir Halefler, Özer Altan, Seçkin Şile

Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Hüseyin Erol

Uğur Koştur kürsüde

Toplantıya katılanlar

88 yaşındaki eski Başkanlardan Nasut Kayalı

Kongreye katılanlar

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz açıklamalarda bulunurken

Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Hüseyin Erol

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.