Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30May/150

Bağımsız Denetçi Eğitiminde son bir hafta..

29 Mayıs 2015 Cuma / Bugün Bağımsız Denetçi eğitiminin sonuna yaklaşırken Saat: 16:00’dan itibaren Yrd. Doç. Dr. Ahmet Cemkut Badem hoamızı dinledik. Hala ekipte fire yok, herkes dikkatli ve programa katılmaya devam ediyor.

Meslekte 15 yılını dolduran Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerinin katılabildiği 6.dönem Bağımsız Denetçi eğitiminin sonuna yaklaşıldı.

Bir Hafta Kalan Eğitime; Abbas Özcan, Ahsen Okyar, Ali Özer, Asiye Ünlü, Çetin Keşaplı, Duygu Çeltiker, Enver Akbalık, Esra Tur Selçuk, İbrahim Çırpan, Kemal Kaya, Mehmet Emek, Mine Bilici Uğur, Oğuz Şadutlu, Osman Sarı, Özcan Bülbül, Özkan Demirci, Serdar Kandemir, Sevgi Tezcan Örenç, Sevim Karacan, Uzay Aygün, Zehra Gülsaran Olmak Üzere 21 kişi katılıyor.

Geçen hafta KOÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyeleri Prof.Dr. Abdurrahman Fettahoğlu, Prof. Dr. Sami Karacan, Doç. Dr. Sibel Fettahoğlu ve Yrd.Doç.Dr. Ahmet Cemkut Badem’in derslerine katılan kursiyerlere, bu hafta da Prof.Dr. Yunus Kishali ve Doç.Dr. Hakan Kapucu bilgilerini aktaracak ve Bağımsız Denetçilik eğitimi yapılacak sınavlarla tamamlanacak.

Serdar Kandemir, Yrd.Doç.Dr. Ahmet Cemkut Badem, Ahsen Okyar

Bağımsız Denetçi Eğitimine katılanlar Yrd.Doç.Dr. Ahmet Cemkut Badem hoca ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.