Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28May/150

Duyar: Kandıra’ya hiç bir şey yapılmıyor!

26 Mayıs 2015 Salı / Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları dur durak bilmeksizin çalışmalarını sürdürüyorlar.

Milletvekili adayları Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin konuğu oldular. Milletvekili adayı Serhat Duyar burada, yerel seçimlerden bu yana Kandıra’ya hiç bir şey yapılmadığına dikkat çekti

Saadet Partisi (SP) Kocaeli Milletvekilleri adayları Serhat Duyar, Recep Sarıdoğan ve Fatih Polat Kocaeli Kandıralılar Derneği’ne konuk oldular. Milletvekili adaylarına program sırasında Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız’da eşlik etti. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Harun Reşit Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri konuklarını son derece sıcak bir şekilde karşıladı.

Programda söz alan SP Kocaeli Milletvekili adayı Serhat Duyar, “Yerel seçimlerden itibaren, Kandıra’da hiç bir şeyin değişmediğini üzülerek gördük. Kandıralılar da bundan son derece şikayetçi. Özellikle gençler zamanında oy isterken verilen sözlerin tutulmadığından dert yandılar. Siyaseti bir kenara bırakarak, bir Kocaelili olarak gözlemlerimi iletecek olursam, Kandıra’nın bir sürü kaynağına rağmen hâla gerekli hizmetleri alamayan bir yer olduğunu üzülerek söylüyoruz.” dedi.

Adaylara başarılar dileyen Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Harun Reşit Kocagöz, “Seçimler yaklaştıkça sabah moralle evden çıkıp moralsiz ticaret yaparak evine dönen bir sürü kişiyle karşı karşıya kalıyoruz. Ekonomide arz var, talep yok.” dedi.

Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan ve Fatih Polat’ta kısa bir selamlama konuşmasını yaparak, milli ittifak kadrolarının Meclis’te olmasıyla birlikte nelerin değişeceğine dikkat çektiler. Keyifli sohbetin ardından dernekten ayrıldılar.

Serhat Duyar çalışmaları ile ilgili bilgi verirken

Dr. İsmail Çapçı, Mustafa Can, Cihat Kaymas, Nihat Yıldız

Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Kadir Engin, Ahmet Güngör

Av. Fatih Polat düşüncelerini aktarırken

Recep Sarıdoğan, Serhat Duyar, Harun Reşit Kocagöz, Fatih Polat ve Nihat Yıldız

Ayaktakiler: Ekrem Polat, Hasan Baykara, Mustafa Can, Cihat Kaymas, Ahsen Okyar, Kadir Engin, Ahmet Güngör, Dr. İsmail Çapçı Oturanlar: Nihat Yıldız, Recep Sarıdoğan, Serhat Duyar, Harun Reşit Kocagöz, Av. Fatih Polat, Erdal Baykara

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.