Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Nis/150

Emekli olan Ahmet G. Küçük’e ziyaret

  5 Nisan 2015 Pazar / Son 13 yılı Fevziye Camii’nde olmak üzere ilimizde 43 yıl fiilen müezzinlik yapan 65 yaşında ve yaş haddinden emekli olan Hafız Ahmet Görgün Küçük’ü dost ve yakınları yalnız bırakmıyor.

16 yıl Seka Camii’nde, 12 yıl Maşukiye Camii’nde, 3 yıl Süleymaniye Mescidinde ve son 13 yıldan beri de Fevziye Camii’nde müezzinlik yapan Hafız Ahmet Görgün Küçük’ün Bahçecik’teki evindeki ziyarete; Zonguldak Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Uluslararası Tır Operatörü (Türk Dreyver) Mehmet Zayıf, Ecz. Selçuk Arslan, Makine Mühendisi Hasan Baltacı, Baykara Makinenin sahibi Hasan Baykara ve Polcom Polimerik Kompozit Sanayi yöneticisi Cem Küçük ve eşleri katıldı.

Kocaeli İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptığım dönemde Ahmet hocamla beraber çalıştık diyen Zonguldak Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal; “Emekli olan hocamıza yeni hayatında sağlık, huzur ve uzun bir ömür dilerim.” dedi.

Ecz. Selçuk Arslan, Ahsen Okyar, Mehmet Zayıf

 

Hasan Baykara, emekli olan Hafız Ahmet Görgün Küçük, Hasan Baltacı

Hasan Baykara, Hasan Baltacı, Ecz. Selçuk Arslan, Ahsen Okyar, Zonguldak Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, Hafız Ahmet Görgün Küçük, Mehmet Zayıf, Cem Küçük

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.