Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Nis/150

CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan Kocaeli Kandıralılar Derneğinde..

27 Mart 2015 Cuma / CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan, Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti.

Eşi Dr. Ömer Tan ile birlikte, Derneğimizin kuruluşundan günümüze bütün davetlerine katılan   Diş Hekimi kızımızı Milletvekili aday adayı olarak ağırlamanın mutluluğu içindeyiz diyen Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Müzeyyen Topçu Tan’ı tebrik ederek, aday olarakta görmek istiyoruz dedi. Diş Hekimi Tan; “Avrupa İnsan Hakları Eğitiçi Eğitimi Sertifika Programını ve Bahçeşehir Ü. Siyaset Okulu Sertifika Programını da bitirdim. Halen Anadolu Ü. Medya ve İletişim Fakültesi öğrencisiyim. 26 yıldır aralıksız İzmit’te sosyal, kültürel ve siyasi çalışmaların içindeyim. Kandıra ise herzaman birinci önceliğimiz olmuştur ve olacaktır.” dedi.

Ziyaret, Başkan Erdoğan Görgün ile 2002-2004 Başkanı Av. Hüseyin Acurman’ın birlikte CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan’a Derneğin hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

Müjdat Uçak, Av. Hüseyin Acurman, CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan, Erdoğan Görgün, Dr. Ömer Tan

Hikmet Özdemir, Emrah Şen, Günay Gülcü, Recep Yıldız, Levent Yağız

Ahsen Okyar, Erdal Baykara, İbrahim Üzmez, Cihat Kaymas

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ile Av. Hüseyin Acurman birlikte CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan’a Derneğin hediyesini takdim ederken

CHP Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Müzeyyen Topçu Tan Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.