Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Mar/150

Cihat Kaymas Doktora Programına başladı

23_thumbEğitimine ara vermeyen Cihat Kaymas, hafta başında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Doktora Programına kaydını yaptırdı.

Cihat Kaymas, 1970 yılında İstanbul Kasımpaşa' da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Kasımpaşa' da, Lise öğrenimini Kartal' da bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümleri ile Lisans eğitimini tamamladı. Ardından, İstanbul Üniversitesi İktisat Fatültesi Liderlik Ve Küresel Girişimcilik alanında Yüksek Lisans derecesini aldı.

1993 yılında başlamış olduğu Sermaye Piyasası alanında, Çeşitli yöneticilik kademelerinde bulundu. 1993-1997 yıllarında, Türk Ekonomi Bankası ve TEB Yatırım A.Ş. de Uzman, 1997-2001 yıllarında, EGS Yatırım Menkul Değerler A.Ş. de Muhasebe-Operasyon-İnsan Kaynakları Müdürü ve Acenteler Koordinatörü, 2001-2004 yıllarında Hak Menkul Değerler Şube Müdürü, 2004-2010 yıllarında Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. de Şube Yöneticisi ve 2010 yılından bu güne kadar da, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. İzmit Şube Müdürü olarak görevini devam ettirmektedir.

Eğitimine ara vermeyen Cihat Kaymas, hafta başında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği Doktora Programına kaydını yaptırdı.

Annesi Kandıralı olan hemşerimiz Cihat Kaymas’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

23_thumbMüjgan Büyükkaya, Ekonomist Cihat Kaymas, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, Suzan Kaymas

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.