Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

1Mar/150

Serhat Duyar aday adaylığını açıkladı..

1 Mart 2015 Pazar / Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Serhat Duyar parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. Katılım yoğun oldu.

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız Serhat Duyar’ın milletvekili aday adaylığını açıkladığı toplantıda konuşarak, “Serhat Duyar’ın Ankara’da da kendisinin sesimiz soluğumuz olacağına inanıyorum. Bu seçimler AKP’den kurtulmak için bir şans. Nerede bir sıkıntı olsa başında iktidar var. Sürekli birbirlerine ‘gider’ yapıyorlar. Zaten ülke ekonomik krize gidiyor diyerek, bu sefer de Merkez Bankası’na gider yapıyor. Tek hedefleri sahte kahramanlık” açıklamalarında bulundu.

“İKİ KESİME İDAM GETİRECEĞİZ”

MKYK üyesi Serhat Duyar ise milletvekili aday adaylığı hakkında konuşarak, BBP denenmiş bir siyasi harekettir. Biz çabuk unutan bir toplumuz. 28 Şubat denince ilk akla gelen Muhsin Yazıcıoğlu’dur. BBP kadrolarına fırsat verildiği zaman 7 milletvekili bulunarak bunu gösterdik. BBP olarak sorunların ana kaynağının olan iktidarın yaptıklarını onaracak kadrolara sahibiz. İktidar topluma kötülük aşılıyor. Ben iktidar partisinin mensuplarının da, oy verenlerinde adresi BBP olacaktır. Özgecan olayı zanlıları gibi şahısların ve devletin milletin kolluk görevlilerine bomba atan PKK’lılara karşı biz idamı vaad ediyoruz”

Bu gün gerçekleşen Aday Adaylığı açıklamasına, "sevdiklerimi ve sevenlerimi bekliyorum" demişti, şükürler olsunki davetine gidebildik.

Çıkmış olduğu bu yolda iyi yetişmiş bir kardeşimiz olarak başarılı olmasını dilerim..

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Serhat Duyar, Ahsen Okyar

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız

İdris Türkten, Av. Naci Kara, Recep Yıldız, Ecz. Selçuk Arslan, Ahsen Okyar

MKYK üyesi Serhat Duyar  milletvekili aday adaylığı hakkında konuşurken

Toplantıya katılanlar

Recep Yıldız, Ecz. Selçuk Arslan, Ahsen Okyar, İsmet  Yıldırım, Hasan Uzunhasanoğlu

Serhat Duyar Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşürülen uçağın maketi ile

Nihat Yıldız, Serhat Duyar

BBP milletvekili aday adayları Osman Ölmez, Serkan, Emre Yıldız, Engin Kaya, İsmail Aydın Serkan Akyüz, Hasan Yıldız, Özlem Yıldız, Mustafa Bircan, Ömür Yeşil, Mustafa Arha da katıldı.

10403100_10206234800817841_6571712909954439546_n

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.