Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Şub/151

Erdal Baykara’ya başsağlığı ve geçmiş olsun ziyareti

   19 Şubat 2015 Perşembe / Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Sigortacı Erdal Baykara’yı işyerinde ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Şubat ayının başında kayınpederi Mehmet Uslu’yu ebediyete uğurladı, geçen hafta da oğlu Oğuzhan Baykara da eğitim gördüğü Balıkesir Üniversitesi bahçesinde karda düşerek yaralandı.

Erdal Baykara’yı başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretine; Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Derince Belediyesi Meclis üyesi Ali Kocatürk, Sanayici Günay Gülcü, Ekonomist Cihat Kaymas, Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Av. Abdurrahman Kaymak, Tekniker Salim Yaşar, Dr. İsmail Çapçı, KOU Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Kemal Döner, Cenk Tesisat Şirket Müdürü Recep Yıldız, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve Bekirderespor Denetim Kurulu üyesi Ahmet Güngör katıldı.

Erdal Baykara, “21 yıl önce kurulan Kocaeli Kandıralılar Derneği sevinçleri bölüşerek çoğaltmakta, üzüntüleri paylaşarak azaltmakta.. Ailemiz adına hepinize ilgi ve hassasiyetiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Abdullah Köktürk, Günay Gülcü, Erdal Baykara

Recep Yıldız, Harun Reşit Kocagöz, Dr. İsmail Çapçı, Salim Yaşar, Cihat Kaymas, Ahsen Okyar

Erdal Baykara, Ahmet Güngör, Tolga Havuç, Ali Kocatürk, Erdoğan Görgün

Ahsen Okyar, Abdullah Köktürk, Günay Gülcü, Cihat Kaymas, Ahmet Güngör,  Erdal Baykara, Tolga Havuç, Av. Abdurrahman Kaymak, Salim Yaşar, Dr. İsmail Çapçı, Kemal Döner, Ali Kocatürk, Erdoğan Görgün, Recep Yıldız, Harun Reşit Kocagöz

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. ORTA OKUL SINIF ARKADAŞIM ERDAL BAYKARAYA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM FAKAT BİR OLUMSUZLUĞA PARMAK BASMADANDA GEÇMEK İSTEMİYORUM.rESİMDE BULUNAN BÜYÜKLERİM VE DEĞERLİ HEMŞERİLERİM.SINIF AYRIMI YAPMADAN HERKESE AYNI DUYARLILKLA YAKLAŞMAMIZIN BİZİ BÜTÜNLEŞTİRECEĞİNİ VE GÜCÜMÜZÜ ARTIRACAĞINI HATIRLATMAK İSTİYORUM.ZİRA EN KÖTÜ GÜNLERİMDE BEN ŞAHSEN ÇOK BEKLEDİM.hERKESE SELAMLAR VE SAYGILAR.HER KESE AYNI DUYARLILIK DİLEĞİ İLE.


Leave a comment

Geri izleme yok.