Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Oca/150

Hatice K.Kaya Bilecen hanımefendiden teşekkürlerimin kabulünü istirham ediyorum..

  10 Ocak 2015 Cumartesi / Hatice K.Kaya Bilecen hanımefendiden teşekkürlerimin kabulünü istirham ediyorum..

Çünkü; 10 Ocak 2015 Cumartesi günü 12:53’te facebookta aşağıdaki notu yayınladı..

“Çok kıymetli Hocam ; ilk köse yazımın beceri ayarlarını danıştıgım ve tavsiyesi ile duasının uğurlu geldiği güzel adam!
Gazeteciler gününüzü en içten dileklerim ile kutluyorum,
Sağlığınız ve varlığınızın nice güzellikler katacağı uzun gazetecilik yılları diliyorum..
(ödülde ısrarlıyım)
Hürmetlerim ile Hocam.
Hatice K.Kaya Bilecen

Sayenizde, bu notu birçok arkadaşım ve kardeşlerim görmüş.. Hayatımda ilk defa gazeteciler günü ile ilgili olarak ziyaret eden, telefon ve mesaj gönderenlerim oldu.

Akşam uzun zamandır biraraya gelemediğimiz Ecz. Selçuk  Arslan kardeşimin Bahçeçik’teki evinde arkadaşlarla ailece buluştuk. Ecz. Selçuk Arslan ile Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen’in doğum günlerini de kutladık. Gül yengemiz hanımefendinin nefis ikramları arasında Selçuk ve Yunus kardeşlerime hediyeleri takdim edilirken benide davet ettiler. Kalktığımda herhalde arkadaşlardan birinin hediyesini vermeye hazırlanırken Akça Koca Kültür Paltformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu ve Zeki Aytekin kardeşim elime bir hediye tutuşturdu.  Hasan bey “Sevgili Ahsen ağabey, bize gazeteciliğinizi hatırlatan Hatice hanıma teşekkür ediyoruz. Yıllardır haberlerimizi yaptığınız halde bu durumu hiç düşünememişiz. Bu hediyeyi de Gazeteci Ahsen ağabeye takdim ediyoruz.” dedi.

Hasılı, 13 Ekim 1977 tarihinde ilk yazım “Turistik Kandıra Gazetesinde” yayınlanmıştı. 1990 yılından itibaren de içinde bulunduğum organizasyonların haberlerini yerel gazetelerimizin değerli mensuplarına ulaştırma gayreti içinde oldum. Bugün haber kupürlerinin yeraldığı klasörlere bir dolap az geliyor.

Sevgili Hatice K.Kaya Bilecen kardeşim, 

Yukarıdaki notunuzda parantez içinde (ödülde ısrarlıyım) yazmışsınız. Sayenizde hemen aynı günde ve çok güzel bir hediyenin sahibi oldum. Sizden teşekkürlerimin kabulünü istirham ediyorum.

Sağolunuz.. Ahsen OKYAR

Gazeteciler Günü hediyem

Ahsen Okyar, Zeki Aytekin ve Hasan Uzunhasanoğlu’dan Çalışan Gazetecileri Günü hediyesini alırken (Gazeteci arkadaşların izni ile..)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.