Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Ara/140

İzmit Lisesi Müdürü ve Aile Birliği Yöneticileri İzmit Belediyesinde..

1    10 Aralık 2014 Çarşamba / İzmit Lisesi Okul Müdürü Şahin Yaşlık, Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Sevinç ile yöneticileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ederek Okul içinn yapılacaklar konusunda bilgi verdiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyarete; İzmit Lisesi Okul Müdürü Şahin Yaşlık, Müdür Yardımcısı Bülent Çakır, Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Sevinç, Yönetim Kurulu Üyeleri: Ayfer Temel, Tuba Devrent, Yusuf Pehlivan ve Esin Küçükkavcı, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar ve Selçuk Çelebi katıldı.

Bende İzmit Lisesi mezunuyum diyen Dr. Doğan; “İzmit Lisesini yükseltecek nedir? Yetiştirdiği öğrencilerdir. Başarısı düşük olursa nasıl büyüyecek bu şartlarda büyüyemiyoruz. Okulların fiziki çevre şartlarıyla ile albenisi oluyor, öğrenci tercih ediyor, öğrenciyi de okul psikolojik olarak yükseltiyor. İzmit Lisesinde psikolojik çöküntü var. Benim dönemimde ben İzmit Liseliyim dediğimiz zaman biz şehrin en iyi öğrencileri olarak çıkardık. Çocuklarımız dediğim ruhu biraz alsınlar  o ruhu verelim başarılarında %100 artış olmaz ama ciddi bir artış gösterir, bu gidişe dur dememiz lazım.” Dedi.

1

2

3İzmit Lisesi Okul Müdürü Şahin Yaşlık, Başkan Dr. Nevzat Doğan’a bilgi verirken

4

5İzmit Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Bülent Çakır, Ahsen Okyar Dr. Nevzat Doğan

6

8

10İzmit Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Bülent Çakır, Okul Aile Birliği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar

9İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Lisesi Okul Müdürü Şahin Yaşlık

11İzmit Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Bülent Çakır, Okul Aile Birliği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar , Aile Birliği Başkanı Sevinç Sevinç

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.